Karppaajien ruokavaliosta

Onko elämässäsi muutakin kuin nojapyöräily?
Avatar
jviirret
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 11542
Liittynyt: 27 Elo 2006, 10:25
Paikkakunta: Raahe

Re: Karppaajien ruokavaliosta

ViestiKirjoittaja jviirret » 14 Marras 2016, 21:05

jori kirjoitti:Minkä median mukaan Venäjä on ilmoittanut aloittavansa hybridisodankäynnin länsimaita vastaan. :shock: Onkohan tuo luotettava media. :?


Oisko ollu joku Ukrainalainen päivälehti :lol:

Jukka
IRC:ssä kanavalla #nojakki

vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3016
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Re: Karppaajien ruokavaliosta

ViestiKirjoittaja vaaka » 06 Tammi 2017, 05:04

Kaikkea sitä vastaan tulee, kun tarpeeksi elää. Luin kortikosteroideista, kun joudun ekaa kertaa niitä hönkimään sisään. Kauheasti pahojakin sivuvaikutuksia olemassa mukaan lukien lihoaminen ruokahalun kasvusta johtuen. Raskausarpiin mahdollisesti asti! Suolaa, rasvaa ja hiilareita, varsinkin vehnää eri lähteiden mukaan pitäisi välttää ja lisätä protskun, kaliumin ja kalsiumin saantia.

Tästä taustasta johtuen hyperlinkit johtivat muistaakseni Rauli Mäkelä nimisen lekurin kommenttiin mtv3n sivuille mikä ikäihmisten ohjelman nimi oli, jossa on luku 55? Lekuri sanoi, että puolet Suomessa syötävistä lääkkeistä voi jättää pois ruokavaliolla. Syytti viljaa astmasta ja harvemmin lehmän maitoa, jos oikein muistan. Ainakin osassa tapauksia. Allergioiksi leimasi isoja tauteja.

Ei ole ekologisesti kestävää korvata viljaa lihalla, joten Papu protskun lähteenä pierettää pidemmän päälle ja kahden viikon kuuri edessä.

Verikokeiden mukaan olen poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Aha. 500 m kävelyä tauot ratikassa istuen välissä kauppareissulla tykytti sydämessä ja keuhkoja ärsyttää läähätys, vaikka oli ilman lämmitin päällä koko ajan. Siinä ei auta hyvät valko- ja punasoluarvot ylärajoilla olevan hemoglobiinin kanssa.

Jipii saa taas vetää pinaattia, kun pari vuotta sitten käskettiin vähentää hemoglobiinin ollessa korkeammalla veren paksuuntumisen ja oksidaatiovaaran takia. Kuulemma punasoluarvot ovat niin hyvät, ettei vaaraa ole entisestä tasosta.

Konikuuri tiedossa, kun lääkkeen pitää saada oloni huonoksi syyn parantamiseksi. Muuten Kiva, mutta kuulemma terveenä olo yskien lähtökohdasta lääkityksen pitäisi lisätä yskimistä liman irrottamiseksi. No luck toistaiseksi ja lääke maksoi sikana. Siis kymmeneen puurunkoiseen pyörään pääpölkyn hankkimisen verran helposti. Gaah! Kun haiskahtaa siltä, että lekurin puheista huolimatta en ole työkunnossa. Kuntokin putoaa. Saattaa tulla astmalääkkeet ja diagnoosi pelkään.

vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3016
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Re: Karppaajien ruokavaliosta

ViestiKirjoittaja vaaka » 20 Tammi 2017, 04:35

Viimeisin näytetty jakso Schrödingerin kissa tiedesarjasta näytti tuniikki nimisten vesieläinten koekasvatuslaitosta. Satakertainen ravinnon tuotto peltoon verrattuna per viljelypinta-ala, ei tilavuus. Tilavuus on suurempi 5-25 m kasvatussyvyydestä johtuen. Ötököiden sisäelimissä on 70% proteiinia ja tuniikki on ainoa eläin, joka tuottaa selluloosaa. Siitä voi tehdä ekopolttoainetta. Kuivattu jauhe maistui juontajan mukaan levältä. Lupaavaa väestön kasvun kannalta, ostaa ehkä yhden sukupolven aikaa älytä väestön määrän rajaamista sekä luonnon paskantamattomuutta. Lajina ja käyttäytymisenä yksilön sijaan.


Palaa sivulle “Off-Topic”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa