HPV?

Onko elämässäsi muutakin kuin nojapyöräily?
Nojanalle
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 4244
Liittynyt: 09 Touko 2010, 07:33
Paikkakunta: Jyväskylä

HPV?

ViestiKirjoittaja Nojanalle » 06 Tammi 2011, 09:17

Ruvennut olen miettimään että mitä sille yhdistykselle pitäs tehdä eli Kevyiden kulkuneuvojen ystävät ry:le. Ise ehdottaisin seuraavaa että viimeksi valittu puheenjohtaja kutsuu kokoon yhdistyksen sääntöjä muuttavaan kokoukseen ja pyytää tilitierot tähän kokoukseen samalla tarkastettavaksi . Muutamme yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajan jos hän ei ole halukas jatkamaan. Samalla laarimme sääntö uudistukset niin että yhdistys pitää vain yhden kokouksen vuodessa jonkin pyöräilytapahtuman yhteydessä. Sekä hallituksen kokouksia pidettäisiin vähintään kolmet vuodessa josta uusi toimiva hallitus päättäisi itse. Tässä näin alustavaa mietintää. Sillä yhdistystä ei varmaan kannattaisi ajaa alas viellä vaan yrittää järkeistää sen toiminta ja saada se lepotilasta pois.

Avatar
irakas
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3805
Liittynyt: 26 Touko 2008, 17:19
Paikkakunta: Vaajakoski

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja irakas » 06 Tammi 2011, 12:35

Nojanalle kirjoitti:Ruvennut olen miettimään että mitä sille yhdistykselle pitäs tehdä eli Kevyiden kulkuneuvojen ystävät ry:le. Ise ehdottaisin seuraavaa että viimeksi valittu puheenjohtaja kutsuu kokoon yhdistyksen sääntöjä muuttavaan kokoukseen ja pyytää tilitierot tähän kokoukseen samalla tarkastettavaksi . Muutamme yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajan jos hän ei ole halukas jatkamaan. Samalla laarimme sääntö uudistukset niin että yhdistys pitää vain yhden kokouksen vuodessa jonkin pyöräilytapahtuman yhteydessä. Sekä hallituksen kokouksia pidettäisiin vähintään kolmet vuodessa josta uusi toimiva hallitus päättäisi itse. Tässä näin alustavaa mietintää. Sillä yhdistystä ei varmaan kannattaisi ajaa alas viellä vaan yrittää järkeistää sen toiminta ja saada se lepotilasta pois.


Hyvä Nojanalle! :D

Kannatan esitystä!

Sakari
Sakari
You were born an original.
Don´t die a copy!
John Mason

http://www.flickr.com/photos/saholm/ ja http://www.flickr.com/photos/15504224@N07/
SH1, SH2, SH3, SH5, SH6, SH15, SH18, SH21, SH26, SH30, SH32 ja SH33

Avatar
jviirret
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 12198
Liittynyt: 27 Elo 2006, 10:25
Paikkakunta: Raahe

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja jviirret » 06 Tammi 2011, 13:20

Nojanalle kirjoitti: Sillä yhdistystä ei varmaan kannattaisi ajaa alas viellä vaan yrittää järkeistää sen toiminta ja saada se lepotilasta pois.


Öö, miksi ei kannata ajaa alas? Se on ollut jo niin pitkään "lepotilassa" että kaipaako sitä enään edes kukaan?
Lowride -09:ssä esitettiin jos sääntöjen "virtaviivaistamista" ja toiminnan uudelleen käynnistämistä, mutta mitään ei ole vain tapahtunut vaikka kukaan ei asiaa vastustakkaan :roll:

irakas kirjoitti:Hyvä Nojanalle! :D

Kannatan esitystä!

Sakari


Puoli vuotta sitten kannatit sen lakkauttamista :

irakas kirjoitti:Minä tässä vähän ihmettelen, minkä vuoksi vielä jotku haikailevat HPV:n perään. Mihin sitä tarvitaan? :shock:

Meillähän on mainio ja toimiva Lowride Cycling sivusto ja - tämä nojapyorafoorumi.fi [Edit. Täsmensin asiaa. - Pastori] (Kiitos Olli & kumpp.), jonka puitteissa voidaan hoitaa kaikki tarpeelliset yhteiset asiat.

Lopetataan HPV, jotta se ei jäisi roikkumaan epämääräisesti.viewtopic.php?f=2&t=1436

Jukka
Riman ali ja suoraa ohi maalin...

Nojanalle
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 4244
Liittynyt: 09 Touko 2010, 07:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja Nojanalle » 06 Tammi 2011, 13:34

Minun mielestä sitä ei kannata viellä haurata. Valmiiseen yhdistykseen sitä muokkaamalla kevyemmäksi voimme saada siittä viellä toimivan. Kaikkien ei tarvitse tietystikään lähtee mukaan. Mutta jos saisimme aikaan uuden hallituksen ja sääntöjen uudistuksen aikaseksi. Olisi mahdollista että yhdistys viellä toimisi ja olisi näin nojapyöräilijöiden valtakunnallisesti kattava järjestö Suomessa. :roll:

jori
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 11474
Liittynyt: 15 Syys 2006, 19:00
Paikkakunta: Tampere, Petsamo

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja jori » 06 Tammi 2011, 14:04

Nojanalle kirjoitti:Minun mielestä sitä ei kannata viellä haurata. Valmiiseen yhdistykseen sitä muokkaamalla kevyemmäksi voimme saada siittä viellä toimivan. Kaikkien ei tarvitse tietystikään lähtee mukaan. Mutta jos saisimme aikaan uuden hallituksen ja sääntöjen uudistuksen aikaseksi. Olisi mahdollista että yhdistys viellä toimisi ja olisi näin nojapyöräilijöiden valtakunnallisesti kattava järjestö Suomessa. :roll:


Minähän se olen se puheenjohtaja, jonka aikana yhdistys romahti. Saan töissäni niin tarpeekseni näistä hallintomääräyspottuiluista, etten pysty kuvittelemaankaan haalivani sellaista itselleni enää vapaa-ajalla. Pari- kolme yhdistyksen vuosikokousta yritettiin vetää saamatta tilitietoja ja tilinpäätöksiä kuntoon, eikä selvinnyt edes se kenellä tilinkäyttöoikeudet ovat. Jonnekin turun suuntaan jäljet johtivat. Sen verran tuli kynsille, etten kovin mielelläni entisen muotoisen yhdistyksen henkiinherättämisprojektiin halua osallistua. Enintään voin nimittää sinut viralliseksi selvitysmieheksi tilanteen pelastamiseksi. :). Toisaalta, jos yhdistystoimintaa kehitetään nykymahdollisuuksien mukaan riittävän virtaviivaiseksi, osallistun mielelläni. Tässähän meillä on varsin vireä yhdistys, jonka jäseneksi tai aliosastoksi tuon voisi sovittaa.

Yhdistyksen kaataneet hallinto-ongelmat liittyivät virallisen tiedotuksen hankaluuteen. Edellisen puheenjohtajan mielestä ainoa oikea tapa tiedottaa kokouksista on henkilökohtainen tossupostikirje. Säännöissähän toki luki "kirjeellä", mutta kirjeen käsite on aikojen saatossa muuttunut. Kun jäsenluettelo oli vajavainen ja päivittämättä monelta vuodelta ja jäsenrekisterin päivitysoikeudet kiven alla ja rekisteriohjelmakin lisenssikiistan alainen, oli kirjeiden lähettäminen oikeille henkilöille ainakin minulle liian haastavaa.

Toisaalta nyt, kun vuosia on kulunut riittävästi, voitaisiin todeta, että kukaan ei ole maksanut jäsenmaksuaan ja tähän vedoten erottaa kaikki ja kutsua jäsenistö kokoon julkisella tiedotteella vaikka tällä foorumilla.Laitan tähän ajatuksiani yhdistyksen jäsenluettelo- ja raha-asioiden virtaviivaistamisesta:

Ensisijaisesti kannattaisi pyrkiä siihen, ettei yhdistyksellä ole lainkaan rahaliikennettä. Yhdistyksen tili hyödyttää vain pankkia (5€/kk), joten, jos se välttämättä tarvitaan, se kannattaa korvata rahastonhoitajan henkilökohtaisesti itselleen avaamalla tilillä. Esim S-pankita saa kuluttoman tilin, jota voi käyttää netitse. Tässä ongelmana on kuitenkin rahastonhoitajan valinta ja elämäntilanteen muutokset sekä kirjanpidon nettijulkaisukelvottomuus, eihän pankin lähettämää tiliotetta oikein voi sellaisenaan julkaista.

Yhdistyksen tilinpidon voisi mielestäni hoitaa ilman yhdistyksen pankkitiliä julkisella kirjanpidolla. Yhdistyksen rahastonhoitajan laatima ja kunkin itse päivittämä tilikirja (exel taulukko) näkyviin nettisivulle. Tilinumeroita, tai edes oikeita nimiä, ei tarvitse olla näkyvissä, pelkät nimimerkit riittävät. Kukin jäsen vuorollaan maksasisi kuluja suoraan velottajan tilille tai saisi suorituksia, yksin tai muiden kanssa yhdessä siten, että vuoden vaihteessa saldo (=maksu- tai saamavuoro) siirtyy seuraavalle vuodelle. Maksaja itse päivittäisi tilikirjaan maksamansa maksun ja ottaisi tilikirjasta kopion itselleen kuitiksi. Tulevat maksut menevät rahastonhoitajan tai jonkun muun jäsenen henkilökohtaisen tilin kautta, joten hänellä on tässä yhteydessä mahdollisuus tasailla saldoja jäsenten kesken, jos suurempaa vinoumaa alkaa syntyä. Jäsenmaksun suuruus olisi siis dynaaminen summa, jonka saldoa rahastonhoitaja ja jäsen itse pyrkii pitämään muiden kanssa saman suuruisena. Kuulostaa ehkä monimutkaiselta, mutta toimii samalla tavoin kuin puolisoiden tai kavereiden kesken jaetut kulut, ainoastaan sillä erotuksella, että tästä jää kirjanpito ja kuitit tositteeksi.

Käytännössä nykyisten yhdistysten kulurakenteen tapauksessa juoksevat kulut ovat pelkkiä pankkikuluja - joita ei siis tässä tapauksessa olisi lainkaan- sekä verkkopalvelun maksuja, jotka nekin on nykyään helppo sulauttaa ilman ulkoisia kuluja ihmisten henkilökohtaisiin verkkopalveluihin, vaikkapa kirjanpitosaldoa vastaan. Tämä tarkoittaa, että näin toimien kirjauksia ei vuoden aikana tulisi kuin muutama, jos niitäkään. Maksuja kerättäisiin jäseniltä vain kun tulee aitoja kuluja, ihan kuin muutenkin kaveriporukassa. Ainoastaan sillä erotuksella, että tästä olisi olemassa julkinen kirjanpito verkossa kenen tahansa tarkastettavissa. Tilintarkastajaksi voisi valita kenet tahansa ja tilintarkastuksen voisi hoitaa kokouksen yhteydessä tilikirjan ollessa netissä avoinna.

Yhdistyksen jäseneksi liityttäisiin siis ilmoittautumalla maksajien pitkään riviin. Yhdistyksestä irtautuminen tapahtuisi maksusaldon nollautumisen kautta.
Jori

On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma

Nojanalle
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 4244
Liittynyt: 09 Touko 2010, 07:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja Nojanalle » 06 Tammi 2011, 15:13

En ole varma voisimmeko jatkaa jos hautaisimme koko tämän tilisotkun ja aloittaisimme kaiken tyhjältä pohjalta. Voi olla että on helpompi tapa perustaa uusi yhdistys. Luoda sellainen järjetelmä joka ei käsittele rahaa olleenkaan. Ja kaikki tierotus tapahtuu puhtaasti netissä. Postitus ei kyllä enään kuulu nykyaikaan. Kevyt kun aikanaan perustettiin oli se rekistöröitymätön yhdistys ja toimi silloin jollain tavalla. Voisimme tietysti palata juurille ja ammentaa sieltä voimamme. Jyväskylän Kuksahtaneet ja monet muut voisi toimia näin paiksllisina rekisteröitymättöminä alsjaoksina. Tältä pohjalta voisimme saada tämän jotenkin toimimaan. Ymmärrän Jorin kannan ja hänen ajankäytön rajallisuuden. Silti voimme varmaan aloittaa nettissä keskustelun ja saada tämä yhteisö toimimaan. :|

Avatar
tavasti
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2604
Liittynyt: 06 Elo 2007, 10:55
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja tavasti » 06 Tammi 2011, 17:34

jori kirjoitti:Minähän se olen se puheenjohtaja, jonka aikana yhdistys romahti.

Laiva taisi kyllä olla jo 2/3 uponneena siinä vaiheessa kun sinusta sen kapteeni tuli?

jori kirjoitti:Pari- kolme yhdistyksen vuosikokousta yritettiin vetää saamatta tilitietoja ja tilinpäätöksiä kuntoon, eikä selvinnyt edes se kenellä tilinkäyttöoikeudet ovat. Jonnekin turun suuntaan jäljet johtivat.


Jos tiedossa on tilinumero, niin eiköhän sen perusteella selviä pankki, ja sieltä pankista kysymällä saanee tiedon kenellä on käyttöoikeudet.

Tietysti jos olisi joku perusarvaus paljonko rahaa mahtaa olla, niin voisi siitä haarukoida kannattaako alkaa kaivamaan edes tuota.
Ajokkina Nazca Paseo 26/26 ja opeteltavana kiertopalkinto-Python

"... mutta ei se toimi kuoppaisella savisella soratiellä, varsinkaan jyrkässä ylämäessä!"

Avatar
tavasti
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2604
Liittynyt: 06 Elo 2007, 10:55
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja tavasti » 06 Tammi 2011, 18:38

Aloin miettiä asiaa vielä vähän. Hommassa oleellisin kysymys ollenee se, että mitäs oli tarkoitus tehdä?

- Jos kaivataan yhteisöä keskusteluun nojakeista yms, niin meillä on jo
- Jos halutaan järjestää pienimuotoisia kokoontumisia yms, niin siihen riittää kunhan joku vaan alkaa järjestää, ei tarvita jäsenrekistereitä eikä jäsenmaksuja
- Jos halutaan olla poliittinen tai yhteiskunnallinen vaikuttaja, esim antaa lausuntoja lainsäädäntöön yms, niin sitten tarvitaan rekisteröity yhdistys. Toki olisi erittäin suotavaa että meillä olisi moinen, mutta löytyykö ihmisiä jotka jaksavat lausua jotain selkeästi muotoiltua ja mietittyä?
- jos halutaan ottaa vastaan lahjoituksia, hakea avustuksia, tai harjoittaa jotain muuta toimintaa jossa liikkuu rahaa reilummin, tarvitaan rekisteröity yhdistys. Luultavasti rekisteröidyllä yhdistyksellä on pakko olla oma pankkitili.

Eli jos nyt palattaisiin lähtöruutuun, mitäs me oikeastaan halutaan, ja onko siihen haluttuun rahkeita?

Itse voin luvata yhteenliittymän nettisivuille paikan, ja mahdollisesti jotain alkeellista ylläpitoakin. Tai oikeastaan, laittaa sellaisen viriyksen jolla ei-nörtti voi tehdä sivuille sisällön.

Jorin esittämä malli taulukkolaskenta-kirjanpidosta ja sen nettitilintarkastuksesta ei toimi, koska siitä ei voi nähdä onko rahastonhoitaja merkinnyt kaikki saapuneet maksut kirjanpitoon.
Siksi tilintarkastus vaatii myös tiliotteiden saatavuutta. Toki ne voi laittaa salasanan taakse nettiinkin.

EDIT: tältä yhdistyksen nettisivut näyttivät silloin kun ne vielä olivat: http://web.archive.org/web/200806211535 ... nland.org/
Ajokkina Nazca Paseo 26/26 ja opeteltavana kiertopalkinto-Python

"... mutta ei se toimi kuoppaisella savisella soratiellä, varsinkaan jyrkässä ylämäessä!"

jori
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 11474
Liittynyt: 15 Syys 2006, 19:00
Paikkakunta: Tampere, Petsamo

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja jori » 06 Tammi 2011, 19:33

tavasti kirjoitti:Jorin esittämä malli taulukkolaskenta-kirjanpidosta ja sen nettitilintarkastuksesta ei toimi, koska siitä ei voi nähdä onko rahastonhoitaja merkinnyt kaikki saapuneet maksut kirjanpitoon.
Siksi tilintarkastus vaatii myös tiliotteiden saatavuutta. Toki ne voi laittaa salasanan taakse nettiinkin.

Minä kyllä esitin, että maksaja itse päivittäisi tilikirjan. Mutta olet kyllä oikeassa. Ulkopuolelta tulevien maksujen osalta tuo petollisen rahastonhoitajan mahdollisuus jää kummittelemaan. Ulkopuolista ei voi vaatia varmistamaan, että maksu ilmestyy kirjanpitoon.
-Vai voisiko sittenkin. Sehän on maksajan oma etu: 1. Maksajan merkintä, jonka 2. rahastonhoitaja varmistaa, kun raha on tilillä. Muokkaushistorian tallentavia systeemejä varmasti on jo olemassa.

Tämä minua tässä eniten pännii. Olemattoman rahaliikenteen takia joudutaan ylläpitämään mahdottoman kallista ja työlästä systeemiä, jonka säännöt on aikanaan laadittu eduskunnan urheilukerhon rahastonhoitajaa silmällä pitäen, vain sitä varten, että joku joskus haluaa maksaa meille avustusta tai haluamme antaa lausunnon oikein ry kyltin takaa. Minusta näitä äärimmäisen harvoin tarvittavia tapauksia varten yhdistys voidaan perustaa vasta tarpeen ilmettyä.
Eduskunnan urheilukerhon rahastonhoitaja
Jori

On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma

Nojanalle
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 4244
Liittynyt: 09 Touko 2010, 07:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja Nojanalle » 06 Tammi 2011, 20:42

Kevyen selvittäminen on pirullinen vyyhti. Voisiko ajatella että lähtisimme toiselta pohjalta. Monessa kaupunkissa on jo jonkinlaista yhteistä kokoontumista ja ajelua yhdessä. Voisimme jakautua rekistöirymättäkin pitää yhteistä HPV tunnusta näkyvillä esim, HPV Jyväskylä ja HPV Tampere. Yhdistyksen ei tarvitse olla rekistöitynyt jos se ei käsittele rahaa , eikä ano mitään avustuksia. Kevytkin oli alkujaan tälläinen yhdistys. Yhteisen tunnuksen alla voi saada toisenlaista näkyvyyttä. Tapahtumat voi järjestää toisellakin tapaa rahaliikenteen kannalta. Eikö jokainen voi itse maksaa suoraan ruokansa ja majotuksensa tapahtumassa. Tai kerätään kolehti ja maksetaan kukin yhdessä makkaramme kauppaan ja oluet. Ei tämä vaari kuin kokoon kutsujan ja kevyen järjestely toimikunnan . Kartoja ja esittäitä saa lähes aina ilman. Kopioiten tekeminen ei ole kallista kun vähän puhuu paikallisille yrittäjille . :x

Avatar
jviirret
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 12198
Liittynyt: 27 Elo 2006, 10:25
Paikkakunta: Raahe

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja jviirret » 06 Tammi 2011, 21:37

Nojanalle kirjoitti:Kevyen selvittäminen on pirullinen vyyhti. Voisiko ajatella että lähtisimme toiselta pohjalta. Monessa kaupunkissa on jo jonkinlaista yhteistä kokoontumista ja ajelua yhdessä. Voisimme jakautua rekistöirymättäkin pitää yhteistä HPV tunnusta näkyvillä esim, HPV Jyväskylä ja HPV Tampere.


Eli jotta homma ei olisi liian helppo selvittää oudolle niin nojapyörä-käsitteen lisäksi järjestetään Lowride-tapahtumia ja levitetään HPV-sanomaa? :roll:
_mun mielestä_ ei nyt kannata enää tuoda yhtään mitään uusia kirjainyhdistelmiä näin suppean harrastuksen yhteyteen. Eikö riitä olis nojapyörä-kerho, nojapyörä-kokoontuminen, nojapyöräilijä ja nojapyöräfoorumi, sen sijaan että on HPV-finland, Lowride, kevyläinen ja nojapyöräfoorumi? Vasta kun joku kiinnostuu harrastuksesta niin pistetään pää sitten sekaisin.

Jukka
Riman ali ja suoraa ohi maalin...

Nojanalle
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 4244
Liittynyt: 09 Touko 2010, 07:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja Nojanalle » 06 Tammi 2011, 23:59

Sen takia tässä keskustellaan ja herätetään ajatuksia , sekä uusia näkymiä tulevasta. Monen mielestä tämä nykyinen järjestelmä on sekava. Siksi kaikki pitäisi tapahtua yhden perus nimen ympärillä. Miksei vanha tuttu HPV, tai joku muu. :D

Avatar
joe67
Sisällöntuottajakokelas
Viestit: 384
Liittynyt: 13 Maalis 2007, 20:00
Paikkakunta: Sodankylä

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja joe67 » 07 Tammi 2011, 00:59

Nojanalle kirjoitti:Sen takia tässä keskustellaan ja herätetään ajatuksia , sekä uusia näkymiä tulevasta. Monen mielestä tämä nykyinen järjestelmä on sekava. Siksi kaikki pitäisi tapahtua yhden perus nimen ympärillä. Miksei vanha tuttu HPV, tai joku muu. :D


Vanha tuttu HPV niin kelle? Suurin osa kansasta ei oo kuullukkaan ja sille pienelle "sisäpiirille" luulis olevan se ja sama vaikka nimi vaihtuuki. Tuo Jukan ehdottama nojapyöränimen alle kaikki on mun mielestä hyvä. Taviksetki ymmärtävät paremmin, luulis ainaki. Jos siis halutaan että porukkaan tulis uusiaki ihmisiä esim. tulevia, uusia ja wannabe nojailijoita eikä vain sama "sisäpiiri". Mietin itsekin tahollani tietämättä vanhasta yhdistyksestä sen enempää, että tarvitaanko todella enää RY:tä? Niinkuin tuolla oli jo aiemmin puhetta viestinvälitys hoituu netitse ja mahd. tapahtumien kulut hoitaa jokainen omalta osaltaan itse. Sinänäsä tavallaan olis kiva kuulua johonki "jengiin" ja kantaa sen tunnuksia, esim. just sitä viiriä tai pyöräilypaitaa. Tuohon ei sinänsä kyllä tarvita mitään virallista RY:tä. Jääpähän turha byrokratia pois.
...ja nyt on iloinen Einari sekun pyörä ei narise...

Avatar
irakas
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3805
Liittynyt: 26 Touko 2008, 17:19
Paikkakunta: Vaajakoski

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja irakas » 07 Tammi 2011, 12:17

jviirret kirjoitti:
Nojanalle kirjoitti: Sillä yhdistystä ei varmaan kannattaisi ajaa alas viellä vaan yrittää järkeistää sen toiminta ja saada se lepotilasta pois.


Öö, miksi ei kannata ajaa alas? Se on ollut jo niin pitkään "lepotilassa" että kaipaako sitä enään edes kukaan?
Lowride -09:ssä esitettiin jos sääntöjen "virtaviivaistamista" ja toiminnan uudelleen käynnistämistä, mutta mitään ei ole vain tapahtunut vaikka kukaan ei asiaa vastustakkaan :roll:

irakas kirjoitti:Hyvä Nojanalle! :D

Kannatan esitystä!

Sakari


Puoli vuotta sitten kannatit sen lakkauttamista :

irakas kirjoitti:Minä tässä vähän ihmettelen, minkä vuoksi vielä jotku haikailevat HPV:n perään. Mihin sitä tarvitaan? :shock:

Meillähän on mainio ja toimiva Lowride Cycling sivusto ja - tämä nojapyorafoorumi.fi [Edit. Täsmensin asiaa. - Pastori] (Kiitos Olli & kumpp.), jonka puitteissa voidaan hoitaa kaikki tarpeelliset yhteiset asiat.

Lopetataan HPV, jotta se ei jäisi roikkumaan epämääräisesti.http://nojapyorafoorumi.fi/viewtopic.php?f=2&t=1436

Jukka


Ööh! :oops: Tällaista se ikääntyminen teetättää! Enpä ollenkaan muistanut näitä kirjoituksia. Olen niin impulssiivinen, että sen kummemmin ajattelematta lähdin kannattamaan Nojanallen esitystä yhdistyksen jatkamisesta.

Mutta nyt tarkemmin harkittuani olen kyllä sitä mieltä, että HPV:n aika on ohi, ja käytetään nojapyöräilijöiden yhteydenpitoon tätä nojapyöräfoorumi.fi:tä, joka mielestäni on toiminut hyvin. Annetaan uusien projektien järjestyä aina järjestäjien kapasiteettien ja kykyjen mukaan. :mrgreen:

Sakari
Sakari
You were born an original.
Don´t die a copy!
John Mason

http://www.flickr.com/photos/saholm/ ja http://www.flickr.com/photos/15504224@N07/
SH1, SH2, SH3, SH5, SH6, SH15, SH18, SH21, SH26, SH30, SH32 ja SH33

Nojanalle
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 4244
Liittynyt: 09 Touko 2010, 07:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: HPV?

ViestiKirjoittaja Nojanalle » 07 Tammi 2011, 13:47

Ilmeisesti nojapyöräilijät ovat valmiita hautaamaan kevyen perinnön lopullisesti. Ja siirrymme nettiyhteisöksi. :|


Palaa sivulle “Off-Topic”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa