Sivu 1/1

Samsung gear 360 kamera

Lähetetty: 29 Maalis 2017, 10:34
Kirjoittaja PW
ilmesty käsiin :? Mitäs tällä pitäs tehdä? Elokuvia? Käyttökin pitäs opetella :?
http://www.samsung.com/fi/wearables/gea ... 29073612:s

Re: Samsung gear 360 kamera

Lähetetty: 29 Maalis 2017, 17:46
Kirjoittaja vaaka
Voi dokumentoida liikennekäyttäytymistä ja -ratkaisujakin. Videoilla voi saada maailmanlaajuista mainetta paikallisen sijaan.

Re: Samsung gear 360 kamera

Lähetetty: 31 Maalis 2017, 08:47
Kirjoittaja PW
20170330_113424.jpg
20170330_113424.jpg (147.75 KiB) Katsottu 3031 kertaa

Tuon näkönen pallukka. Poika sen kanssa pelas, tai oikeestaan kännykkänsä kanssa - asens siihen ohjelman jolla kameran kuvaa voi seurata ja toimintoja säätää. Ainakin kamera toimii, miun kännykän kapasiteetti ei vaan riitä seuraamiseen mutta kuvatahan voi ilman kännykkääkin, pojan kännykällä voi sitt katella tuotoksia. Mukana tuli ainoostaan tommonen pien kolmijalka, eli joku kiinnike pyörään pitää ensiks värkätä.

Re: Samsung gear 360 kamera

Lähetetty: 06 Huhti 2017, 14:14
Kirjoittaja tavasti
Mites toi käytännössä toimii? Tuostahan saa softalla erilaisia näkymiä, tyyliin voi 'katsoa' eri suuntiin, mutta voiko sen saman tehdä purkitetustakin videosta? Eli jos laitan tuollaisen avoimelle paikalle kuvaamaan auringonlaskua, niin saako valmiista materiaalista sitten valittua näppärästi sen osan taivaasta missä on parhaan näköistä? Auringonlaskujen kanssa menee niin, että etukäteen ei tiedä missä suunnassa on parhaan näköinen taivas, joten paras olisi jos saisi kuvattua joka suuntaan.

Käyttökohteena omat musiikkivideot: https://www.youtube.com/watch?v=xckRQA9-6E8

Re: Samsung gear 360 kamera

Lähetetty: 06 Huhti 2017, 15:35
Kirjoittaja PW
tavasti kirjoitti:Mites toi käytännössä toimii? Tuostahan saa softalla erilaisia näkymiä, tyyliin voi 'katsoa' eri suuntiin, mutta voiko sen saman tehdä purkitetustakin videosta? Eli jos laitan tuollaisen avoimelle paikalle kuvaamaan auringonlaskua, niin saako valmiista materiaalista sitten valittua näppärästi sen osan taivaasta missä on parhaan näköistä? Auringonlaskujen kanssa menee niin, että etukäteen ei tiedä missä suunnassa on parhaan näköinen taivas, joten paras olisi jos saisi kuvattua joka suuntaan.

Käyttökohteena omat musiikkivideot: https://www.youtube.com/watch?v=xckRQA9-6E8

Ei oo viel kokemusta mutt youtubessa 360 videoo voi katsoo eri suunnista/suuntiin. Pelkkiä valokuviakin voi ottaa ja niitä timelabse kuvia - luulis et sopii auringonlaskumeininkeihin.

Re: Samsung gear 360 kamera

Lähetetty: 07 Huhti 2017, 13:02
Kirjoittaja tavasti
PW kirjoitti:Ei oo viel kokemusta mutt youtubessa 360 videoo voi katsoo eri suunnista/suuntiin. Pelkkiä valokuviakin voi ottaa ja niitä timelabse kuvia - luulis et sopii auringonlaskumeininkeihin.

No, kun katsoo noita esimerkki videoita, on eihän se kuvan laatu päätä huimaa. Jos tavara on 4K videota, niin katseltava kuva on parhaissa kohdin noin 720P videon tasoista, kaikkiin suuntiin ei ehkä sitäkään. Sitten ne vääristymät päälle kun pallon muotoinen kuvapinta laitetaan tasoon, ja siitä sitten laskeskellaan pikselit miltä se taas näyttäisi jos olisi pallossa ne pisteet, ja siitä katsellaan johonkin suuntaan. Kelvollisen kuvanlaadun saamiseeen pitäis pikseleitä olla reilusti enemmän, ja tietysti että hyvää saataisiin, niin optiikkakin ihan eri tasoa kuin tuohon hintaan voi olla.

Ja tietysti, niihin auringonlaskuihin, ne paikat missä itse kuvaan ei yhdestä pisteestä ole kuitenkaan kelvollista näkymää kaikkiin suuntiin, joten muutama erillinen kamera taitaa olla parempi ratkaisu. Vesillä tai muuten avoimella paikalla toimis tietty.