Selkävaivaisten keskusteluketju

Onko elämässäsi muutakin kuin nojapyöräily?
jori
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 11474
Liittynyt: 15 Syys 2006, 19:00
Paikkakunta: Tampere, Petsamo

Re: Selkävaivaisten keskusteluketju

ViestiKirjoittaja jori » 01 Maalis 2019, 15:03

PW kirjoitti:Eilen kävin toisen kerran jäsenkorjaajan käsittelyssä, lonkka ja selkä oli paremmassa kunnossa ku ennen ekaa käsittelyä. Selkä edelleen kovin jäykkä, ei juuri taivu. Yllättävän kipeitä paikkoja löyty oikean reiden sivulta.
Otin loppupäivän rauhallisesti kuunnellen kehoa, pientä kipua illalla oikean pakaran yläpuolella. Nyt aamulla ei juuri kipuja.
Olisko nuo joogan jälkeen tehdyt riippumiset kuitenkin vähän väljentäneet nikamavälejä :? Joogan jälkeen (2/viikko) tuntunu paremmalta, välillä jopa aatellu, ett ei tartte mennä roikkumaan ku ei kipuja - menin kumminkin :) Ja onhan talvella tullu mbb ajelua 800km verran, ehkä sekin notkistanu lonkkaa ;)

Minä huomasin viime tiistaina uimahallissa, miten hyvä elementti vesi oli lonkkien vetryttämiseen. Kun paino on kompensoitu, on lonkkia helppo kiertää ja lenkutella vaikka mihin asentoon. Todella hyvä olo oli keskiviikkona alaselässä ja lonkissa. :)
Jori

On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma

MikaH
Viestit: 102
Liittynyt: 06 Kesä 2016, 17:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Selkävaivaisten keskusteluketju

ViestiKirjoittaja MikaH » 01 Maalis 2019, 20:08

Tuli hiihdettyä parin viime kuukauden aikana suhteellisen paljon. Jossain vaiheessa huomasin, että selkä tuntui aamuisin jäykältä ja tunne oli sellainen, että jos otan yhdenkin huolimattoman askeleen tai teen äkkinäisen liikkeen, iskee todellinen kipu. Sitten tajusin, että lihaskireyttä tämä taitaa olla. Takareisien venyttely laukaisi tilanteen välittömästi. Olipa taas hyvä muistutus sitä kuinka paljon lihaksiston kunnolla ja lihasten kireydellä on merkitystä selän kuntoon.


Palaa sivulle “Off-Topic”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa