
Suppilovahverosta alotin, kanttarellia poimin jos löysin, sitten opin orakkaat ja tatit. Herkkutattia saattaa syödä ihan viipaleena/leikkeleenä leivänpäällä(raakana). Sitten oli "tuhkasieni" eli golfpallo joka vanhimmiten muuttuu tummaksi ja kun astuu päälle niin päästää tuhkapilven, napakkana "golfpallona" on ihan tautisen hyvää.
Kuivatut vaaleat orakkaat on mun mielestä mukavin laittaa ruokaa säilötyistä sienistä, kanasuikaletta muistuttava fiilis tulee ruuanjoukossa, pitää vaan muistaa se 30-60min liottaa ensin.
Saila keräilee lisäksi rouskut ja laittaa niistä.
Jahka muutaman kuivurillisen saa vielä kuivattua niin pari sanaa kokemuksia voisi kirjoittaa uudesta sienikuivurista.
Muoks. Tuhkeloita oli nuo savusienet ja kuvan perusteella herkullisella sienellä on herkullinen nimi känsätuhkelo
