Sivu 1/1

So long, blackbird

Lähetetty: 13 Marras 2017, 22:33
Kirjoittaja Grammarian
Grrrrrr.... Nyt ottaa pannuun. Pyörä varastettu taloyhtiön pyörävarastosta. Joka on etuoven vieressä, ei siis mikään erillinen ulkovarasto. Tod.näk. samalla kertaa hävis naapurin uus maastari, ne ainoat vähän arvokkaammat. Uusi(n) pyöräni on turvallisemmassa jemmassa, luojan kiitos. Naapurit ja äskettäin muuttaneet vuokralaiset haastateltu, ei epäilyjä siihen suuntaan. Tutkin pyörävaraston lukkoa tarkemmin ja tulin siihen tulokseen, että lukon salvan yltää työntämään sisään ulkoapäin (esim. jollain koukkusysteemillä), koska ovenkarmia on manipuloitu pahat mielessä jo kauan sitten. Pyörävarkauksia ei oo tapahtunut ainakaan pariinkymmeneen vuoteen.

No, taas oppi jotain. Asennetaan karmiin suojarauta (ovessa on jo) ja muutetaan taloyhtiön avainkäytäntöjä niin, että varastoihin ei pääse kuin erillisellä avaimella, ei edes kämpän avaimella. Huoltoyhtiöllä ei pitäis olla niihin mitään asiaa, ja jos on, niin pyytäkööt erikseen.

Suosittelen samoja käytäntöjä kaikille kerrostaloasujille. Pyörävaras nauttii helpot nakit ensin.

Tässä kuva pyörästä nykyisessä varustuksessaan, jos joku sattuis bongaamaan. (Sama malli, Niishiikiiin Pro S-L-D myynnissä Vantaalla syyskuun lopulta, ei oo mun pyörä, ja nimi on tässä tarkoituksella väärin kirjoitettu.)

Nishiki Pro SLD smaller.jpg

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 14 Marras 2017, 00:34
Kirjoittaja PW
Harmi :? Kaikenlaista sitä kaupunkissa :?

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 14 Marras 2017, 01:20
Kirjoittaja janx
Meillä muutettiin just toisinpäin. Typerykset. Pyörävaraston avaimen sai hakemalla 50 euron panttia vastaan aikaisemmin. Nyt pyörävaraston oviin käy minkä tahansa kämpän avain. Nyt siellä on sitten kaikkea lastenrattaista kiljupönttöihin asti (no ei ole oikeasti pönttöä näkynyt, mutta lämmin siellä olisi).

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 14 Marras 2017, 10:33
Kirjoittaja jviirret
PW kirjoitti:Harmi :? Kaikenlaista sitä kaupunkissa :?


On multakin yks uudenveroinen hybridipyörä varastettu maalta pyöräkatoksesta joka ei näy ohikulkijoille. _veikkaan_ jotakin kulkukauppiasta joka on ovikelloa soittamalla varmistanut ettei ketään ole kotona ja sitten vähän tutkinut paikkoja.

Niin kauan kuin halvoille uudenveroisille pyörille on ostajia niin näitä vaastetaan :(

Jukka

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 14 Marras 2017, 13:03
Kirjoittaja jori
jviirret kirjoitti:Niin kauan kuin halvoille uudenveroisille pyörille on ostajia niin näitä vaastetaan :(

Joo, pyöräily pitää kieltää lailla, niin ei pyöriä varasteta. :twisted:

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 14 Marras 2017, 18:37
Kirjoittaja ajarmala
jviirret kirjoitti:Niin kauan kuin halvoille uudenveroisille pyörille on ostajia niin näitä varastetaan :(


Sanos muuta! Minäkin olen etsiskellyt tori.fi:stä halpaa uudenveroista cyclocrossaria, jossa olisi lokasuojat ja tavarateline. Helkaman tilalle siis... Saisi olla vaikka seitsemän vuotta vanhakin, mutta ei vaan tahdo alle 350 e löytyvän ja nuokin ovat jossain Kokkolassa tai Oulussa. Ei viitsi sieltä asti lähteä hakemaan...

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 14 Marras 2017, 19:34
Kirjoittaja jviirret
Laita ostoilmoitus ni alkaa ehdokkaita tulemaan, jos ei heti oo ni hommaavat...

Jukka

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 14 Marras 2017, 22:42
Kirjoittaja Grammarian
Harmi :? Kaikenlaista sitä kaupunkissa :?

Kiitos sympatioista. :)

Pyörävaraston avaimen sai hakemalla 50 euron panttia vastaan aikaisemmin. Nyt pyörävaraston oviin käy minkä tahansa kämpän avain.

Sehän se on ettei noita tuu välttämättä ajatelleeks ennen ku kämmi käy. Olinhan mäkin katellu tota meidän ovea jo aiemmin, et onpa ilkeesti joku joskus vääntäny, mut en siltikään ajatellu et joku nyt oikeen tarttuis tilaisuuteen. Pah.

Re: So long, blackbird

Lähetetty: 15 Marras 2017, 00:55
Kirjoittaja ajarmala
jviirret kirjoitti:Laita ostoilmoitus ni alkaa ehdokkaita tulemaan, jos ei heti oo ni hommaavat...


Just ;-)