Projekti vaiheessa

Haluatko jakaa Sinun omia kokemuksiasi/näkymyksiäsi nojapyöräilystä?
Avatar
Ralii
Sisällöntuottajakokelas
Viestit: 374
Liittynyt: 06 Tammi 2009, 21:14
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Projekti vaiheessa

ViestiKirjoittaja Ralii » 23 Elo 2010, 17:59

Joutilas kirjoitti:Pythoni sai uuden satularepun. Tai protohan tuokin on, saumaa ja lappua ristissä joka suuntaan, mutta tuntuu toimivan.

Väli on melko 'haastava' ja pakkauksesta tulee pakostakin kaksipuolinen. Turvaviirikin pitää vielä sovittaa tuohon takalokarin ja pussin väliin.


Itsellä on tuohon malliin kulkenut reppu jo jonkin aikaa mukana, kun ei tarakkaakaan ole. Remmit penkin yli ja poikittainen kiristysremmi pitämään ne paikallaan. Nyt vain tuo tila alkaa olla hiukan kortilla taivutuksen johdosta. Jotain pientä toki kulkee vieläkin mukana.
1kw Python sähkötrike | 1kw sähköfatbike | 1kw sähkökinneri

Joutilas
Sisällöntuottajakokelas
Viestit: 241
Liittynyt: 02 Maalis 2009, 21:07

Re: Projekti vaiheessa

ViestiKirjoittaja Joutilas » 21 Huhti 2011, 14:26

Kevätsiivous paljasti talvihorroksessa olleen pythonin, ja pitihän sitä kokeilla.

Kilometrin lenkki osoitti, että puolen vuoden tauosta huolimatta refleksit tuntuisivat olevan tallella. Lähes pelkästään painonnostoon (oman kehon) keskittynyt talvikausi kuitenkin ehkä vaikutti siihen, että jalkojen koordinaatiossa on hiukan elvytettävää. (Ja kai se ikäkin jotain tekee.) Pythonissahan poljennan virheet heijastuvat välittömästi myös ohjaukseen, ja ellei kaikki ole kohdallaan, ajolinjat saattavat muodostua melko avariksi. Mutta, kuten olen ennenkin sanonut, jos on tilaa kaarrella, niin pienet horjahdukset hallitsee melko helposti. Ahtaudessa horjahdus johtaa helposti turhaankin paniikkiin ja sen seurauksena ajon katkeamiseen.

Eli tiedoksi taas kaikille opettelijoille: mahdollisimman varhaisessa vaiheessa vaan sinne aukealle kentälle tai parkkipaikalle, jossa python saa vapaasti kiemurrella. Siitä se lähtee. :)

Avatar
PW
KOM
Viestit: 16633
Liittynyt: 09 Touko 2009, 21:22
Paikkakunta: Imatra

Re: Projekti vaiheessa

ViestiKirjoittaja PW » 21 Huhti 2011, 16:56

Joo,miulta jäi syksyllä tuo pythonin opettelu kesken kun talvi tuli. Vähän jäi asia harmittamaan ja kai tuo joskus pitää opetella. Tuota protoa pitää kyllä varmaan vähän parantaa josko se helpottas tuota oppimista.

Petri
Petri

Nojapyöräfoorumi toimii hyvin, aina saa vastauksen vaikkei kysyiskään mitään.


Palaa sivulle “Päiväkirjat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija