Ventisit

Onko mielessäsi nojapyöriin tai nojapyöräilyyn liittyvä kysymys? Haluatko kertoa kokemuksistasi? Kirjoita tänne ja saat varmasti vastauksia.
ukram
Viestit: 147
Liittynyt: 11 Marras 2006, 20:11
Paikkakunta: Vantaa

Ventisit

ViestiKirjoittaja ukram » 05 Marras 2007, 20:40

http://www.ventisit.nl/

Hankin tuommoisen Ventisit penkinpäällisen. Sitä oli kehuttu bentrider onlinessa. Melko kallis, luokkaa 80 euroa, mutta vaikuttaa varsin pätevältä. Rakenne on muoviverkko, jossa kahden tasomaisen verkon välissä on "pystyssä" ympyrän muotoisia muovikieppejä. Tehty varmaan jonkinlaisella ompelukoneella ohuesta muovilangasta? Näitä on kolme kerrosta päällekkäin siten että keskimmäinen on pussin muotoon "hitsatun" ulkokerroksen sisällä. Todella tukevan ja ilmavan tuntuinen. Maton päällä pystyy kävelemään ilman että se menee kovin paljon kasaan. Materiaali ei jousta juuri lainkaan ennen kuin mennään muovikieppien kannattelukykyrajan yli. Tilauksen jättämisen jälkeen valmistaja soitti ja mainitsi mm. että olen niiden ensimmäinen suomalainen asiakas.

Avatar
Hopea
Treenaileva sisällöntuottaja
Viestit: 987
Liittynyt: 20 Loka 2006, 09:56
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Hopea » 09 Marras 2007, 09:32

Noista linkatun sivun kuvista ei näe kovin hyvin, mutta minusta Sinnerissäni on juuri tuollainen penkinpäällys. Se toimii hyvin, pitää ajajan aika hyvin kuivana märälläkin kelillä ja kuivuu nopeasti. Jos siinä jotain huonoa yrittää nähdä, ilman paitaa ei ole kiva ajaa. Mutta silloin vedänkin sen paidan itseni sijasta penkin päälle.
Sinner Demon 2026 2006-> Savenmaa Alku 2009-2012 HP Velotechnik Gekko FX 2012->


Palaa sivulle “Yleistä nojapyöräilystä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa