Sivu 1/1

HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 22 Huhti 2017, 13:36
Kirjoittaja kogam
Onkohan täällä Suomessa mitään paikkaa / liikettä mitä kautta sais Scorpioniin uuden penkin yläosan ? Meni melkein poikki. :twisted: Penkkihän on kaksiosainen.

Re: HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 22 Huhti 2017, 23:56
Kirjoittaja NikoK
kogam kirjoitti:Onkohan täällä Suomessa mitään paikkaa / liikettä mitä kautta sais Scorpioniin uuden penkin yläosan ? Meni melkein poikki. :twisted: Penkkihän on kaksiosainen.


Kannattaiskohan kysyä suoraan HPV:lta takuuseen sitä? Ei kai noin uudesta pyörästä sais penkki katketa :shock:

Re: HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 23 Huhti 2017, 07:34
Kirjoittaja kogam
Takuu ei taida olla voimassa kun pyörä ollut mulla yli 2 v. Edustaako kukaan HPV: tä Suomessa ?

Re: HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 23 Huhti 2017, 08:07
Kirjoittaja Premnas
Kannattaa ainakin kysyä että miten on tuon kanssa. Kyllä voisi kuvitella että penkin tulee kestää normaalia käyttöä vähän kauemmin kuin 2 vuotta. Mulla ollut scorpionissa sama penkki n. 7 ja puol vuotta ja se on edelleen kunnossa.

Re: HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 23 Huhti 2017, 11:46
Kirjoittaja Vilijami
kogam kirjoitti:Takuu ei taida olla voimassa kun pyörä ollut mulla yli 2 v. Edustaako kukaan HPV: tä Suomessa ?

Takuu on vapaaehtoinen, jonka valmistaja voi itse määritellä, MUTTA tässä tapauksessa kyse on teknistaloudellisesta käyttöiästä joka on oltava järkeen käypä. Eli käyttöikä jonka pyörää ostaessa olet ajatellut. (Näiden takuuasioiden kanssa olen ollut töikseni tekemisissä.)
Ota yhteyttä vaan rohkeasti HPV:lle ja kerro tarinasi. Ensimmäisenä korvausvaade hylätään, koska jokaisessa yrityksessä näin ohjeistetaan. Älä kuitenkaan anna periksi, vaan vaadi tiukasti uutta selkänojaa. Esiinny pahan HPV firman uhrina ja ole pettynyt laatuun. Välillä voit vihjata, ettet enää voi lämpimästi suositella tuotteita muille. Lopulta voit huokailla, että eikö tässä ole muuta mahdollisuutta, kuin valittaa eu-kuluttaja asiamiehelle. Muista kuitenkin olla kohtelias koko sähköpostikirjeenvaihdon ajan. Lopulta saat selkänojan, kunhan jaksat tämän teatterin vetää läpi. :D

Re: HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 23 Huhti 2017, 12:21
Kirjoittaja kogam
Minä ostin pyörän Pyörähuolto com:ista. Kyseinen firma ei edusta enää pyörää. Viljamin neuvomalla tavalla oisin alkanutkin toimia mutta kun ei taida olla paikkaa minkä kanssa alkaisin asiasta keskustella Suomen kielellä. Ei ole kielitaitoa alkaa Saksaan kirjoittelemaan. Ei myöskään Englannin kieli suju. Odotin kyllä pitempää käyttöikää kaikille pyörän osille. Oli sen verran kallis.

Re: HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 23 Huhti 2017, 13:28
Kirjoittaja Vilijami
Google translatorilla vaan englannin kielistä reklamaatiota. Asia selviää kyllä.

Re: HPV Scorpion varaosia

Lähetetty: 23 Huhti 2017, 13:54
Kirjoittaja AeA
Joku mainitsi jossain aiemmassa yhteydessä Apuväline Avuxin https://apuvalineavux.fi/ kotimaisena HPV:n jälleenmyyjänä. Ei omakohtaista kokemusta. Asioinnista englanniksi suoraan HPV:n kanssa ei pahaa sanottavaa, mutta olipa asianikin vain helppo tarkentava kysymys varaosista tarkoilla osakoodeilla ja senjälkeinen tilaus.