Sivu 1/1

Bilteman kammet

Lähetetty: 01 Helmi 2018, 15:10
Kirjoittaja kissaniitty
Tämmöisiä kampia saa Biltsusta:

http://www.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Polkupyorat/Varaosat/Kampisarjat-ja-ketjut/Kampisarja-2000039731/

Hyvännäköiset, halvat ja aika sopiva kokoinen ratas moneen menopeliin, bonuksena toi ketjusuojus mikä on melkein pakollinen ellei polje spandexeilla...

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 01 Helmi 2018, 21:28
Kirjoittaja jori
Liian pitkät. :wink:
:mrgreen:

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 01 Helmi 2018, 21:59
Kirjoittaja Nojanalle
Liian lyhyet . :lol: :mrgreen:

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 09 Huhti 2018, 15:14
Kirjoittaja jviirret
Äsken kävin biltemassa ja meinasin muun rojun lisäksi ostaa kasettikeskiöitä. Ei tarvi niitäkään enää Biltemasta hakea :( Kummankin pään kierteytetyt osat muovia. Aiemin Bilsusta ostetuissa on ollut kaikki osat metallia. En oo vielä nii halpaa pyöränromua löytänyt jossa molemmat päädyt olisi muovia, aina on vähintään hammasrattaan puoleinen pääty ollut metallinen.

Jukka

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 09 Huhti 2018, 15:28
Kirjoittaja kuparinen
Kas, onko Biltsu palkannut jonkun kielitaitoisen... eikö enää myydäkään "vääntiöitä"? :roll:

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 09 Huhti 2018, 18:07
Kirjoittaja Vilijami
jviirret kirjoitti:Äsken kävin biltemassa ja meinasin muun rojun lisäksi ostaa kasettikeskiöitä. Ei tarvi niitäkään enää Biltemasta hakea :( Kummankin pään kierteytetyt osat muovia. Aiemin Bilsusta ostetuissa on ollut kaikki osat metallia. En oo vielä nii halpaa pyöränromua löytänyt jossa molemmat päädyt olisi muovia, aina on vähintään hammasrattaan puoleinen pääty ollut metallinen.

Jukka

Mikä vika siinä muovisessa on? Muovi ei oo paha ruostumaan. Itse oon enemmän purkanut romuista molemmat päädyt muovisia kuin metallisia.

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 09 Huhti 2018, 18:16
Kirjoittaja jviirret
Tahtoo aina olla jotaki karstaa noissa kierteissä kun kertaalleen käytetyn muhvin hitsaa runkoon. Rikkoo muovikierteet jo kiinnitysvaiheessa. Eikä tarvi paljo sössiä ku ei lähde menemään oikeille kierteille muutenkaan ja menee pilalle ennen kuin on edes paikoillaan. Enkä maksa muovisesta kymppiä kun viimeksi sai metallisia 9eurolla, onneksi näitä on vielä yksi jemulissa. Pitää alkaa pyörän osatkin tilaamaan Kiinasta :evil:

Jukka

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 09 Huhti 2018, 18:34
Kirjoittaja jori
jviirret kirjoitti:Tahtoo aina olla jotaki karstaa noissa kierteissä kun kertaalleen käytetyn muhvin hitsaa runkoon. Rikkoo muovikierteet jo kiinnitysvaiheessa. Eikä tarvi paljo sössiä ku ei lähde menemään oikeille kierteille muutenkaan ja menee pilalle ennen kuin on edes paikoillaan. Enkä maksa muovisesta kymppiä kun viimeksi sai metallisia 9eurolla, onneksi näitä on vielä yksi jemulissa. Pitää alkaa pyörän osatkin tilaamaan Kiinasta :evil:

Eihän noita metallisia tarvita kuin yksi pari. Siihen rälläkällä leikkuu-ura ja tällä putsataan ne perstaantuneet kierteet hitsauksen jälkeen. SItten menee ne muovisetkin ihan nätisti paikoilleen.
En muista tuliko tuosta kuvaa, mutta ainakin Perhepyörätandemissa käytettiin tätä menetelmää menestyksellä.

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 09 Huhti 2018, 18:44
Kirjoittaja jviirret
Voihan se olla että joskus pitää nöyrtyä ja ostaa noita muovisia, mutta tilaan ebaystä, tulee kuudella eurolla postilaatikkoon.
Olipahan vaan taas yksi esimerkki Bilteman toimintatavoista. Sama 27-0068 tuotenumero, mutta tuota on vuosien saatossa muuttunut heikompilaatuiseksi :roll:

Jukka

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 10 Huhti 2018, 07:20
Kirjoittaja jooseha
jviirret kirjoitti:Olipahan vaan taas yksi esimerkki Bilteman toimintatavoista. Sama 27-0068 tuotenumero, mutta tuota on vuosien saatossa muuttunut heikompilaatuiseksi :roll:

Vai oisko Shitmanon halvimman keskiön malli muuttunut? Niitähän ne ainakin aiemmin oli.

Re: Bilteman kammet

Lähetetty: 10 Huhti 2018, 12:26
Kirjoittaja jviirret
jooseha kirjoitti:Vai oisko Shitmanon halvimman keskiön malli muuttunut? Niitähän ne ainakin aiemmin oli.


Tuossa täysmetallisessa lukee Vortex, eli tuskin on Shimanon tuotantoa? Lisäksi mitat ja "made in taiwan" eli samasta paikasta ku maailman muutkin polkupyörän osat.

http://vortex.imb2b.com/sell/index.php?itemid=29414

Liekö se uudempi ollut tämä, ei tullut luettua tuotteen tekstejä: http://vortex.imb2b.com/sell/index.php?itemid=29416

Jukka