Nojakilla Ruotsiin; matkaseuraa?

Oletko kokenut pyörämatkailija vai suunnitteletko vasta ensimmäistä reissuasi? Täällä voit jakaa kokemuksia, raportoida matkoistasi tai hakea inspiraatiota ensi kesän suunnitelmiin.
Toni
Viestit: 46
Liittynyt: 19 Joulu 2009, 16:21
Paikkakunta: Tampere

Nojakilla Ruotsiin; matkaseuraa?

ViestiKirjoittaja Toni » 15 Heinä 2010, 12:19

Hejsan!

Olisi tässä lähiaikoina tarkoitus ampaista Tampereen suunnalta (junalla) Turkuun ja polkea sieltä Ahvenanmaan läpi Ruotsiin, n. 100km Tukholman pohjoispuolelle. Sieltä jatko Uppsalaan tai jonnekin, Gotlanti ehkä. Ajatuksena olisi käyttää reissuun pari-kolme viikkoa ja tehdä sellaista ~100km päivämatkaa, miten nyt viitsii. Pääosin teltta/CouchSurfing-majoitus ja ehkä pari hostellia jos haluaa jossain pidempään viipyillä.

Tuossa kahdessa minuutissa heitetty luonnos reitistä: http://tinyurl.com/37oved6 Googlemaps antaa pituudeksi 2000km, josta ajettavaa on ehkä 1500 tai vähemmän. Ilman seuraa en kyllä jaksa tuota Turku-Tampere-väliä kahta kertaa ajaa, jos edes sitä yhtä. Väliin voi toki hypätä kesken matkankin.

Tuumailen sellaista matalan budjetin reissua; korkeintaan joku 20e/päivä, vähemmälläkin selvinnee. Turusta Ruotsiin menee saaristolauttoja pitkin Ahvenanmaalle, josta taisi opiskelijahintaan päästä jollain viidellä eurolla Ruotsiin. Takaisin voi tulla Viking Linella/tai mitä näitä nyt on, samaa reittiä tai sporttikärpäsen puremana Tornion kautta :)

Allekirjoittaneelta löytyy teltta, pyöränkorjausvälineet ja -taidot. Nojakki on tosin kaupan joten jos sen joku tuosta nappaa niin sitten jää reissukin tekemättä. Aikataulun suhteen voisi olla kiva päästä kahden viikon sisään matkaan. Mainittakoon vielä reissuseurasta, että kysymyksessä on 26-vuotias, parisuhteessa elävä herrasmies, raitis kasvissyöjä, jolla on rento seikkailumieli. Vauhdiksi passaiksi tuommoinen 18-22km/h ja kiirehän elämässä ei saa olla. Se tosin tuppaa joskus unohtua.

Palaa sivulle “Matkakertomukset, reittivinkit yms.”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa