Sivu 1/37

Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 18 Helmi 2012, 18:03
Kirjoittaja PW
Jos avais tämmösen osion mihin saa laittaa matkan varrelta kuvia. Tänään räpsäsin kuvan tuosta keskeltä kaupunkia Vuoksen itäpuolelta. Pilkkijät pilkkii ja takana näkyy Vuoksen soutajien venekatos sekä toiselta rannalta pilkottaa Imatran Kosken keskustan kerrostaloja.
P1011005.JPG
P1011005.JPG (74.62 KiB) Katsottu 15605 kertaa
Petri

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 19 Helmi 2012, 14:19
Kirjoittaja Sivustaseurailija
Taisit eilen olla Lammassaaren suunnallakin liikenteessä, ei tuolla Imatran suunnalla pilvin pimein taida nojakilla ajajia olla eteenkään talvella...

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 19 Helmi 2012, 16:43
Kirjoittaja PW
Sivustaseurailija kirjoitti:Taisit eilen olla Lammassaaren suunnallakin liikenteessä, ei tuolla Imatran suunnalla pilvin pimein taida nojakilla ajajia olla eteenkään talvella...


Juu, sielläkin tulee usein käytyä kaverii moikkaamassa, kesällä pari muutakin Imatralaista nojailee. Eli mukaan mahtuu vielä :wink:

Petri

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 24 Helmi 2012, 21:00
Kirjoittaja noja
Hyvä säije, kuvia on aina kiva katsella :D .
Eilisen plussa kelin ja pakkasyön jälkeen oli tiet hyvässä kunnossa joten, piti käydä pieni lenkki heittämässä. Ekassa kuvassa taustalla näkyy Pohjolan pisin sisämaavuono ja toisessa Pulesjärvi.
Kuva
Kuva

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 29 Helmi 2012, 14:39
Kirjoittaja terppa
karisalmi.jpg


(Lähes)avoin Etelä-Päijänne kutsuu veneilijöitä liplattavien aaltojen äärelle, Karisalmen sillalla oli jo(vielä) jäätelömainos joka houkuttelee (kiinni olevaan) kesäkioskiin tuhlaamaan pennosia :mrgreen:

Onko nyt talven viimeinen päivä vai kevään ensimmäinen päivä riippunee siitä katsooko kalenteria vai keliä mutta se on ainakin varma, että oli tämän vuoden tähän mennessä hienoin päivä ajella. Kuva on Pulkkilaharjulta Karisalmen sillalta.

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 08 Maalis 2012, 00:13
Kirjoittaja noja
Siilinkarilla.
Kuva
Hyvä baana oli aurattu Näsijärven jäälle. Outoo oli ajella kun edellä meni luistelioita.
Kuva

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 08 Maalis 2012, 00:59
Kirjoittaja PW
Hieno bongaus, tuonne majakalle ei taida kesällä nojakilla päästä :)

Petri

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 08 Maalis 2012, 09:29
Kirjoittaja mhelander
Himskatti kun eilen oli lenkillä komea täysi kuutamo ja revontulia ! Eihän niistä raaskinnu kuvia ottaa kun kulki parin lepopäivän jälkeen lenkki niin kevyesti ja mukana ei olis ollu kuin känny-kamera...

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 18 Maalis 2012, 21:19
Kirjoittaja mhelander
Tässä allekirjoittanut aamupäivän lenkin kääntöpaikalla:

Kuva

Onhan se ihan pelkkää petäjää, yritin ottaa enemmän maisemaa mutta ne kuvat ei oikein onnistuneet...

Illalla satoi plussalla nuoskan ja yöllä pakastui, aamulla oli -7 joten lenkillä pysyi kohtuudella pystyssä. Lunta oli vähän liikaa joten vauhdit ei päässeet karkaamaan mutta ei myöskään ollu jatkuvaa kaatuilua.

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 18 Maalis 2012, 21:53
Kirjoittaja Pastori
Sallitaanko täällä viiksihuumori?
http://www.youtube.com/watch?v=XjO9eRugvvo&

Enivei. Mitkä noi sun kengänpäälliset on. Mulla on kesäkengät ja oon miettiny nyt tähän kelirikkoajalle että hankkisi vaan jotkut päällispussukat.

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 19 Maalis 2012, 09:22
Kirjoittaja mhelander
Pastori kirjoitti:Mitkä noi sun kengänpäälliset on. Mulla on kesäkengät ja oon miettiny nyt tähän kelirikkoajalle että hankkisi vaan jotkut päällispussukat.


Ne on jonkun suomalaisen (edesmenneen kuten Tarppi-tuote ?) tekemät pyöräilijän kenkäsuojat 90-luvulta. Voin katsoa merkin jos jotakin auttaa... ei tule nyt mieleen.

Pinta on joustavaa mutta vettä pitävää kangasta ja sisällä on "teddyvuori". Pohjassa vähän kävelyä kestävä kumimaista materiaalia joka ei kyllä lämmitä yhtään (kärjessä vain) ja lähes takapuolella (taka-ulko-sivulla) tarranauhakiinnitys.

Näillä on ajettu kaikki mun talvilenkit, mukaan lukien 1.5h -26.5 lämpötilassa. Alla on kesäkilpakengät ja yhdet sukat, kylmemmällä kahdet, kengissä on nk lämpöpohjalliset omien pohjallisten alla talvella.

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 19 Maalis 2012, 09:40
Kirjoittaja Pastori
mhelander kirjoitti:Ne on jonkun suomalaisen (edesmenneen kuten Tarppi-tuote ?) tekemät pyöräilijän kenkäsuojat 90-luvulta. Voin katsoa merkin jos jotakin auttaa... ei tule nyt mieleen.


Noo. Ei taida auttaa. Pitää katella nyt kevätalennuksista jos olisi talvikamojen tarjouksissa jotain suojia.

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 19 Maalis 2012, 10:33
Kirjoittaja tavasti
Kuva
Lähipellolla käytiin kantohangella hiihtämässä ja lapset pulkkailemassakin. No, pitihän sitä kokeilla mites nojakki menisi. Paseo on remontissa, ja trikeistä Kettwieselissä oli leveämmät renkaat. Ei ollut tarpeeksi kantava hanki, alamäkeen tosissaan polkemalla pääsi, muuten loppui vetävältä renkaalta pito.

Edit: muutama kuva lisääkin, http://vuo.ro/~tavasti/nojakki/kantohanki/dirindex.html

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 19 Maalis 2012, 13:56
Kirjoittaja mhelander
Pastori kirjoitti:Noo. Ei taida auttaa. Pitää katella nyt kevätalennuksista jos olisi talvikamojen tarjouksissa jotain suojia.


Nuo pyörilykenkien suojat ei paljoa poikkea hiihtomonojen lisälämpösuojista. Jos sellaset saa halavalla niin pienellä lisäaukkojen teolla klosseille ja ehkä jos ompelis samalla vaikka neopreenia kärkeen siteen reiän päälle niin sais aika hyvät suojat.

Re: Näkymiä matkan varrelta

Lähetetty: 19 Maalis 2012, 16:19
Kirjoittaja terppa
Pastori kirjoitti:Sallitaanko täällä viiksihuumori?
http://www.youtube.com/watch?v=XjO9eRugvvo&


Hillitön kipale :D tekisi mieli pätkä laittaa soittoääneksi puhelimeen mutta tuohon Leevin viisuun olen tykästynyt http://www.youtube.com/watch?v=mwc57POxtx4