Sivu 1/1

Aerobar Baroniin

Lähetetty: 30 Huhti 2012, 10:13
Kirjoittaja mpvuorinen
Moi,

Millaisia käyttäjäkokemuksia porukalla on aerobarista (open cockpit) tavanomaiseen verrattuna? Olen harkinnut omaan juuri hankkimaani Baroniin sellaisen hankkimista, koska olen siinä luulossa, että hitaassa ja vaihtelevassa (kaupunki)ajossa se on hiukan stabiilimpi ja jotenkin näppärämpi. Työreittini on Porvoo-Helsinki (Kamppiin asti). Olenko oikeassa? Vaikuttaako minkä verran matkanopeuteen? Jostain olen muistaakseni lukenut, että nopeus hiukan laskisi vähän suuremmman ilmanvastuksen vuoksi. Mites aerobarin kanssa onnistuu tiukkojen 90 asteen mutkien polkeminen?

Ilmoitelkaa kokemuksistanne!

Olen kuolannut tällaista Recumbentpartsin sivulta löyt. settiä: http://www.recumbentparts.com/detail/0/96/97/177/1221/Optima-Telescopic-open-cockpit-set-for-Baron-and-High-Baron.html

Re: Aerobar Baroniin

Lähetetty: 30 Huhti 2012, 14:46
Kirjoittaja jviirret
mpvuorinen kirjoitti:Millaisia käyttäjäkokemuksia porukalla on aerobarista (open cockpit) tavanomaiseen verrattuna?


Molemmissa on hyvät puolensa ja huonot puolensa, sen verran kattavan taustatutkimuksen olet tehnyt ettei tuohon juuri ole lisättävää. Maksimaalisia nopeuksia tavoitellessa "hamsteritanko" on aavistuksen parempi, mutta arkiliikenteessä mielestäni tuo "teräsmies" malli on parempi.

Jukka