Sivu 1/1

Pitkä mataka

Lähetetty: 02 Syys 2012, 17:44
Kirjoittaja Nojanalle
http://www.youtube.com/watch?v=29z2SMpx ... ure=colike En tierä onko tää sairasta, mutta saa kyllä meikäläisen haaveileen vastaavasta. Mutta kun ja kun. Ei taira resusit riittää, vai pitäskö vaan lähtee ja katsoo minne pääsee. Haave on Eurooppaan, siellä Portugalin eteläinen niemen nokka. No haaveita täytyy olla, mutta valotetaan nyt ensin Suomi ja pohjosmaat. :D
Onko sulla hulluja haaveita ja haluat ne toteuttaa. Pointi siihen ettäkerran täällä eletään , että matkaan vaan. Kyllä se sit näyttää mitätuo tullessaan. :roll:

Re: Pitkä mataka

Lähetetty: 02 Syys 2012, 17:58
Kirjoittaja terppa
Nojanalle kirjoitti:Onko sulla hulluja haaveita ja haluat ne toteuttaa. Pointi siihen ettäkerran täällä eletään , että matkaan vaan. Kyllä se sit näyttää mitätuo tullessaan. :roll:


Haaveitahan aina on, niiden hulluudesta en nyt tiedä...ensi kesänä Kilpisjärvi ja toivon mukaan ajamalla takaisin, ehkäpä Kautokeinon kautta. Suomen ääripäät, Vääksystä Ilomantsiin josta länsirannikolle ja sieltä Hangon kautta kotiin. Pohjois-Norja ja samalla varmaan se Nuorgami tulisi ajettua, tolle reissulle varmaan fuskaisi niin, että lähtisi vasta Kainuusta pyörällä, mäkiä olisi ainakin tarpeeksi :) eli onhan siinä kolmelle kesälle ohjelmaa :oops:

Re: Pitkä mataka

Lähetetty: 02 Syys 2012, 18:05
Kirjoittaja Nojanalle
Pohjos-Norjaan tekee meikäläisenkin mieli. Sinne tarvitsee kerätä jo enenmän kokemusta ja jokunen ystävä mukaan. Saa jaettua reisua kaikipuolin keskenään. :lol:

Re: Pitkä mataka

Lähetetty: 02 Syys 2012, 18:28
Kirjoittaja Nojanalle
http://www.youtube.com/watch?v=Yeyfpw6f ... ure=colike Näitä on mukava katsella ja haaveilla tulevista kesistä. :roll:

Re: Pitkä mataka

Lähetetty: 17 Syys 2012, 18:18
Kirjoittaja Nojanalle
http://youtu.be/v-rvPzHoW70 Tässä olisi vinki Intian menijällekin. Kyllä sielpäin nojarilla pärjää jollain tavalla, veis aatetta sinnekin. Niin kohta halpatuottaisivat miljoona kopiota pyörästäs. :mrgreen: