Sivu 1/1

Turun Velodromille

Lähetetty: 18 Heinä 2017, 10:52
Kirjoittaja Nojailija
Tänään 18.7. n. kello 16.15-18 ajan Turun velolla, tervetuloa mukaan :wink: Tiedossa on Intervalleja Cone 4:lla ja NoComilla.

disclaimeri; jos siellä on pystäreitä ajamassa niin ajetaan heidän ehdoillaan, turha herätää pahaa verta. Yleensä siellä ei ole ketään ja mukaan olen mahtunut tähän asti aina.

Re: Turun Velodromille

Lähetetty: 18 Heinä 2017, 19:44
Kirjoittaja Nojailija
Heh, tulihan tästä tapaaminen, Jooseha poikkesi ja hauskuuteltiin velolla. siellä on helppo ajaa kun autoja ja risteyksiä on huomattavan vähän.

Cone4 oli liian nopea Turun velodromille :wink: navakassa tuulessa tiukahkot mutkat ja siten nopeasti vaihtuva tuulen suunta teki ajamisesta 'mielenkiintoista'. 10 kierrosta taittui silti helposti 50 km/h keskarilla, rullasin osan myötä/sivutuuliosuuksita. Nocomilla sain myöd kelpo tuloksen, se ei tuulesta niin välitä ja samainen matka 30 lyöntiä korkeammalla sykkeellä meni 45 km/h.

Re: Turun Velodromille

Lähetetty: 19 Heinä 2017, 14:18
Kirjoittaja vaaka
Oletko koskaan tutkaillut kopan muotoa tuulisietoisuutta ajatellen käyttöpyöräconeen nopeuden kustannuksella? Saisiko vähemmän pystyllä kyljellä ja isommalla otsapinta-alalla tuulen kiertämään rungon ympäri?

Mielenkiintoinen syke- ja nopeusvertailu pyörien välillä. Kun NoCom ei ole hidas, on ero melkoinen Coneen nähden, jotain olet tehnyt oikein aeropuolella.