Sivu 1/1

Viikonloppuretki Viroon 28.-29.7.

Lähetetty: 28 Touko 2018, 18:06
Kirjoittaja Wacky
Tarjolla olis viikonloppu pyöräretki Viroon
Lähtö on perjantai-iltana 27.7. Kokoonnumme Viking Linen terminaalille, portti-C klo 20.00 josta siirrymme yhtenä ryhmänä lautalle (21.15-23.30)
Paluu sunnuntaina, lautta (15.30-18.00) saapuu Helsinkiin klo 18.00

Yövymme pe-la Pirita Spa Hotellissa, saavumme hotellille lauantain puolella joten hotellilla ei ole järjestetty mitään ruokailua. Aamupala hotellilla kuuluu luonnollisesti hintaan ja sen jälkeen lähdemme ajamaan Valkla randin suuntaan jossa yövymme la-su. Siellä on tarjolla matkan hintaan sisältyvä illallinen sekä aamupala. Valkla randissa meille on järjestetty sauna josta voimme nauttia erittäin kauniin hiekkarannan lisäksi. (Valkla randissa on tarjoilua, eli omia juomia ei pakko raahata paikalle)
http://valklarand.ee/

Retken hinta on 175e/hlö

Sisältää lauttaliput pyöräpaikalla, yöpymiset pe-la ja la-su öinä, aamiaisen ja illallisen lauantaina sekä aamiaisen sunnuntaina, lauantai iltana sauna on varattuna 5 tuntia.
Vauhti tulee olemaan tarvittaessa hyvinkin rauhallinen (n. 15 km/h) koska meilä on tarjolla kaksi vetäjää joten kaikki pysyy mukana ihan varmasti. Jos epäilet kuntoasi käy polkemassa HePon sunnuntai retki, lähdöt sunnuntaisin maunulan majalta klo 10.30 ja jos pysyt mukana ongelmitta niin pärjäät varmasti tällä retkellä.

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostilla: riku piste griffin @ gmail piste com
Muista laittaa ilmoittautumisen mukaan tiedot erikoisruokavalioista sekä syntymäaikasi (ei HETUn loppuosaa) lauttojen matkustajaluetteloa varten.