Lowride Oulu 14-16.6.2019 - ilmoittautuminen-majoitus-ohjelma

Suunnitteletteko oman kaupunkinne paikallista nojapyörä kokootumista, vaiko kenties suurta kansainvälistä tapahtumaa. Ilmoita ja keskustele "kokoontumisajoista" täällä!
Avatar
janx
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2119
Liittynyt: 24 Elo 2008, 11:33
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Lowride Oulu 14-16.6.2019 - ilmoittautuminen-majoitus-ohjelma

ViestiKirjoittaja janx » 07 Maalis 2019, 22:08

Vilijami kirjoitti:PW varmaan oli kiinnostunut tästä asiasta mahdollisen kimppamajoituksen vuoksi? Onko kaikkien järkeä varata omat mökit, jos kustannuksia saataisiin jaettua? Voisko tuon listan julkaista ilmoittautuneiden kesken äspostilla/whatsapilla/jotenkin? Siitä tuskin tulee paha mieli kellekkään. Päinvastoin.

Mä ymmärsin, että Nallikari laittaa ilmoittautuvia järjestyksessä mökkejä täyttäen tuosta majoituskiintiöstä. Sit jos haluaa ottaa esim. kahden hengen mökin yksin tai kaksin, niin sekin on mahdollista.

PW kirjoitti:Nimimerkeillähän nuo on ennenkin julkastu, listat. Ei luulis olevan ongelma :?
Kiinnosti vaan ketä on lähössä, ite en oo viel päättäny - pitkä matka ja kivinen tie :?

Listassa ei ole sinänsä mitään yllättävää tähän asti. Vakionimimerkit ja minun lisäksi 11. Moni muukin selvästi vielä miettii, jota tosin ei kannata tehdä liian pitkään, koska suosittu vkl Nallikarissa. Voin laittaa listan pyydettäessä, mutta en tänne.

Lisätty: Oikeastaan tästä viisastuneena tulisi seuraavissa lomakkeissa kysyä, että "saako ilmoittautumisesi julkaista foorumilla".
Nojakit: CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) ja SpecBike Trike (03/19-) | #nojakki@IRCnet ja #hpv@OFTC | WhatsApp: E-Suomen nojapyöräilijät | "The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and drive." -janx-


Palaa sivulle “Nojapyöräkokoontumiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa