Mäntyharjun tapaaminen - meni jo

Suunnitteletteko oman kaupunkinne paikallista nojapyörä kokootumista, vaiko kenties suurta kansainvälistä tapahtumaa. Ilmoita ja keskustele "kokoontumisajoista" täällä!
Avatar
PW
KOM
Viestit: 16058
Liittynyt: 09 Touko 2009, 21:22
Paikkakunta: Imatra

Mäntyharjun tapaaminen - meni jo

ViestiKirjoittaja PW » 09 Loka 2019, 08:55

Fasessa filmi viikonlopun nojakkitapaamisesta Mäntyharjulla, kysyin sielläkin - onko sallittua järjestää tällaista, ilmottamatta siitä etukäteen foorumilla? ;)
Tuttuja kinnereitä vuosien varrelta.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6833002621
Petri

Nojapyöräfoorumi toimii hyvin, aina saa vastauksen vaikkei kysyiskään mitään.

jori
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 10815
Liittynyt: 15 Syys 2006, 19:00
Paikkakunta: Tampere, Petsamo

Re: Mäntyharjun tapaaminen - meni jo

ViestiKirjoittaja jori » 09 Loka 2019, 09:26

PW kirjoitti:Fasessa filmi viikonlopun nojakkitapaamisesta Mäntyharjulla, kysyin sielläkin - onko sallittua järjestää tällaista, ilmottamatta siitä etukäteen foorumilla? ;)
Tuttuja kinnereitä vuosien varrelta.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6833002621

Näillä kolmella kinneristillä on ollut perinteenä tällainen syksyinen kinneritapaaminen. Kukaan heistä ei ole oikein innostunut Nojapyöräfoorumin käyttöön. Foorumisofta onkin hieman hankala, jos sitä käyttää liian harvoin. On vaikea löytää ajankohtaiset viestit ja pysyä kärryillä tilanteesta, jollei seuraa foorumia jatkuvasti, kuten me foorumi-intoilijat.

Katsoin videota silmä tarkkana yrittäen hahmottaa, kuka kinneristeistä olisi Tampereelta, kuten videon esittelytekstissä seisoi. En ymmärtänyt, miten saatoin olla tietämätön tamperelaisesta kinneristä. Kunnes käsitin, että Lahtisen Markku oli laskettu tamperelaiseksi. Mäntyjarjulta katsellen Tampere ja Kangasala ovat varmaan ihan samaa, kuten minun mielestäni Helsinki, Espoo ja Vantaa. :mrgreen:
Jori

On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma


Palaa sivulle “Nojapyöräkokoontumiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija