Sivu 1/1

Kuvia kinneristien kokoontumisajosta

Lähetetty: 10 Loka 2007, 17:15
Kirjoittaja tm
Oheisesta linkistä löytyy kuvia ja jokunen videonpätkä kolmen kinneristin viime viikonlopun kokoontumisajosta. Kuvat ovat sunnuntailta, jolloin kolmikko oli liikenteessä Valkeakosken suunnalla:
http://www.kotiposti.net/t0247/kokoontu ... nerit.html

Lähetetty: 10 Loka 2007, 18:06
Kirjoittaja lowrides
Kiitoksia jälleen! Hyviä pätkiä nuo videot.

Tuo WAW on kyllä viimesen päälle hieno peli. Tuossa mäessä taisi kuitenkin leitra vetää kovimmat nopeudet?

... ja olihan joukossa yksi bianchi mieskin :wink:

Lähetetty: 10 Loka 2007, 21:24
Kirjoittaja tm
"Bianchi"-mies sekä Leitra-kuski olivat kumpainenkin saaneet huipuiksi tuossa mäessä noin 80 km/h, WAW:n mittarissa maksimi oli jostain syystä vain noin 60 km/h (joku jarrutti menoa, liekö Bionx -sähkömoottoritakanapa, mene ja tiedä).

Kuvauskohta oli alamäen loppupuolella ja jyrkin kohta jo takana. Mango-kuskilla oli kuulemma kameran kohdalla nopeutta vielä liki tuo huippunopeus (vapaalla rullaten). Leitralla oli poljettu lisävauhtia ainakin kuvaushetkellä, ei varmuutta nopeudesta tuossa kohdassa.

Vertailun vuoksi: huippunopeus tavallisella pyörällä oli n. 57 km/h (cyclocross-Rossano, mahdollisimman kapea ja matala kyyryasento). Alkuvauhtia poljin jonkun verran, mutta pääosin vapaasti rullaillen. Kunnolla polkemalla ja pitemmillä välityksillä tuossa mäessä olisi mennyt lujaa. Loivemmassakin alamäessä (Porintie, Murhasaaren mäki, Nokia) maantiepyörällä on tullut vispattua taannoin 70 km/h, hyvään myötätuulen tosin :).

Mainio alamäki löytyy Valkeakosken ja Pälkäneen väliseltä tieltä (Valkeakoskentie, no 307), mäen (Murronmäki) korkein kohta on vajaan neljän kilometrin päässä Lahdentieltä (no 12). Alamäen jyrkemmän osuuden pituus on n. 900 m, keskimääräinen kaltevuus n. -3 astetta, jyrkin hetkittäinen n. -4,5 astetta (FRWD:n mukaan).

Lähetetty: 11 Loka 2007, 12:14
Kirjoittaja tavasti
tm kirjoitti:WAW:n mittarissa maksimi oli jostain syystä vain noin 60 km/h (joku jarrutti menoa, liekö Bionx -sähkömoottoritakanapa, mene ja tiedä).

WAW:ssa oli myös pari lippua, nekin jarruttavat, mutta paha sanoa paljonko.

Suomessa olevista kinnereistä ainakin yksi puuttui joukosta:
http://personal.inet.fi/koti/olavi.vahamaki/leiba.htm

Hienoja vehkeitä, tosin mahdankohan olla moisiin liian leveä ja painava. Liian köyhä ainakin.