Sivu 1/1

Varattu: korjattu Azub 5 runko + osia

Lähetetty: 29 Loka 2018, 12:10
Kirjoittaja Nebulus
Runko on varattu Pastorille. :)

Kävikin niin, että sain ostettua nimimerkki Pieteriltä erinomaisen valmiin pyörän edullisesti, joten Azubin runko jäikin ylimääräiseksi. Se olisi siis myynnissä.

Runko oli kokonaan murtunut satulan kiinnikkeen kohdalta, joten olen laminoinut runkoputken ympärille kevlaria ja hiilikuitua, yhteensä viisi milliä paksuksi putkeksi. Koska pyörän runkoputki on n. 2 mm alumiinia, on korjaus varmasti runkoa vahvempi. Se on myös tehty pitkälle alueelle reunoja kohti ohentaen, joten runkoon ei pitäisi syntyä pistekuormaa korjatun alueen reunaan. Samalla tapaa korjaamani maastopyörän takahaarukka kesti kolme vuotta brutaalihkoa käyttöä, katketen lopulta hypyn päätteeksi tehdastekoisesta päädystään kaukana laminaatista. :mrgreen:

Runko oli päällä istuskellen (100 kg istuskelija) hyvin jäykkä, mutta en ole sitä koeajanut kun en ehtinyt ostaa tarvittavia osia. Siksi myyn rungon tee-se-itse -ihmiselle rakennusaihioksi.

Mukaan tulee runkoputki, takahaarukka ja seisontatuki, istuin, etupuomiaihio, etu-ja takavaihtajat, jarrukahvat ja yksi vaihdekahva; mukaan tulevat osat näkyvät kuvassa.
Kuva

Lähikuva korjatusta kohdasta:
Kuva

Kooste rungon korjauksesta ja osista löytyy oheisen linkin takaa:

https://imgur.com/a/6OS2Oqq

Hintapyynti 90€, alle katkenneen aihion ja tarvikkeiden hinnan. Sijaintina Oulu. Voin postittaa.
Yhteydenotot:
nolla neljä yksi 4365886
mikko piste nelo ät gmail piste com

Re: M: korjattu Azub 5 runko + osia

Lähetetty: 29 Loka 2018, 16:53
Kirjoittaja Pastori
Mä otan kaikkien muiden seuraksi!