Myydään CruzBike QX100 vm-16

Nojapyörien kauppapaikka.
Puusilmä
Treenaileva sisällöntuottaja
Viestit: 611
Liittynyt: 12 Elo 2008, 07:34

Myydään CruzBike QX100 vm-16

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 14 Heinä 2019, 13:57

Pyörälle ei tule tarpeeksi käyttöä. Kuvia ja tietoa löytyy Päiväkirjasta, linkki johtaa suoraan sivulle, jossa ensikuvat.

http://nojapyorafoorumi.fi/viewtopic.php?f=18&t=5168&start=30#p111502

Hinta on 1400 €. Itse maksoin pyörästä vuonna 2017 keväällä 2392€. Pyörää on laitettu paremmaksi, kuten Päiväkirjasta selviää. Suurin muutos ovat uudet kiekot hyvillä renkailla. Ja toinen iso juttu on Ventist-pehmuste, jonka tilasin itse suoraan valmistajalta. Lokarit ovat myös mukava lisävaruste. Ajoa on ollut hävettävän vähän, joten kulumaan ei pyörä ole päässyt.

Myynnin syistä suurin on, että en ehdi ajamaan pyörällä, toinen vajaa kesä jo menossa. Pole Taiga on on niin hauska, että ajan mielummin sillä. Ja melontaharrastus on vienyt miestä mennessään erityisesti tänä kesänä, ja varmaan myös ensi kesänä.

Koska Pole Taiga on ensimmäinen pystypyöräni, jolla on oikeasti hauska ajaa epäilen, että QX100 on minulle jotenkin väärän kokoinen pyörä. Vaikka sillä pystyy kyllä hyvin ajamaan, jopa ilman käsiä, ei sen päällä ollessaan tunne oloaan sillä tavalla kotoisaksi kuin Taigan kanssa.

Vielä siis ehdit saada itsellesi halvalla hyvän pyörän täksi kesäksi - pane toimeksi ja anna Kuukkelille parempi koti.

Haku Kuopiosta, tai sitten Kuukkeli lentää etukäteismaksua vastaan Matkahuollon siivin luoksesi.

Palaa sivulle “Myydään, ostetaan ja vaihdetaan”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija