Uusia moderaattoreita ja päivityksiä

Kerro mielipiteesi sivustosta.

Valvojat: Mustasudenkorento, Pastori, lowrides, Henkka

Avatar
lowrides
Site Admin
Viestit: 592
Liittynyt: 22 Elo 2007, 21:26
Paikkakunta: Lontoo

Uusia moderaattoreita ja päivityksiä

ViestiKirjoittaja lowrides » 30 Tammi 2010, 14:23

Softa on nyt päivitetty uusimpaan ja toivottavasti mainostajat pysyvät nyt paremmin loitolla. Uusi versio (3.0.6) käyttää ainakin parempaa visuaalista varmennusta, joten saas nähdä mitä tulevan pitää.

Toinen tärkeä asia on ylläpidon päätös vihdoin lisätä moderaattoreita auttamaan foorumin ylläpidossa. Ajattelin että halukkaat voisivat ilmoittautua tähän hommaan itse. 2-3 vapaaehtoista jos saataisiin mukaan, joista yhteen paikkaan on jo valittu Mustasudenkorento. Muutkin halukkaat saisivat olla aktiivisia ja pitkäaikaisia käyttäjiä. Tarvittaessa edellämainitut toimivat valintaperusteena, jos syntyy ruuhkaa.

Ilmoitelkaa halukkuudesta tähän ketjuun tai privana minulle.

Moderaattorit ja kaikki muutkin saavat edelleen kahlata nettiä läpi ja nostaa esiin mielenkiintoisia aiheita toimitettavaksi etusivulle. Helmikuun alkupuoliskolla olisi tarkoitus saada sivu taas pyörimään.

Vähän pitää pakkia ottaa tuon kansainvälistymisen kanssa, ihan vain ajan puutteen takia. Lowride 2010:kin markkinointi on täysin kesken ja aika kiireiseltä näyttää kevät senkin suhteen.

Tässä kuitenkin vihjettä sivun uudesta lookista:

Kuva

Palaa sivulle “Palautetta sivustosta”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija