Näytä aktiiviset viestiketjut

Kerro mielipiteesi sivustosta.

Valvojat: Pastori, Henkka, lowrides

noja
Viestit: 153
Liittynyt: 23 Elo 2010, 06:51
Paikkakunta: Tampere

Re: Näytä aktiiviset viestiketjut

ViestiKirjoittaja noja » 29 Maalis 2012, 19:35

Jotain muutosta on tapahtunut Näytä aktiiviset viestiketjut napin toiminnassa mutta ei vieläkään toimi niinkuin muualla. Nyt "nappi" näyttää aktiiviset viestiketjut "Velomobiilit ja polkuautot" ja "Muut aiheet" osastoilta... vielä kun mukaan saisi "Nojapyöräily" aiheiset viestit niin olis bueno :D .

edit: jaa mutta nyt kun tarkemmin katselen niin aktiivissa viestiketjuissa ei näy Muut aiheet osastolta Linkkivinkit kun taas Nojapyöräily osastolta näkyy Nojapyörä kokoontumiset että jotenkin ne menee ristiin.

maasoutaja
Viestit: 97
Liittynyt: 03 Syys 2009, 17:44
Paikkakunta: Kuopio

Re: Näytä aktiiviset viestiketjut

ViestiKirjoittaja maasoutaja » 23 Huhti 2012, 15:30

Itse toivoisin että sivuilla näkyisi "tuoreimmat viestit" -litania, jossa olisi sekaisin kaikki mahdollinen kirjoittelu. Linkissä esimerkkisivu. Tietenkin hienoa on että sivut toimivat nykyisessä muodossaankin, kiitos siitä ylläpitelijöille.

http://www.cnc-tekniikka.com/CNC-forum1 ... tion=forum

noja
Viestit: 153
Liittynyt: 23 Elo 2010, 06:51
Paikkakunta: Tampere

Re: Näytä aktiiviset viestiketjut

ViestiKirjoittaja noja » 27 Huhti 2012, 23:43

maasoutaja kirjoitti:Itse toivoisin että sivuilla näkyisi "tuoreimmat viestit" -litania, jossa olisi sekaisin kaikki mahdollinen kirjoittelu. Linkissä esimerkkisivu. Tietenkin hienoa on että sivut toimivat nykyisessä muodossaankin, kiitos siitä ylläpitelijöille.

http://www.cnc-tekniikka.com/CNC-forum1 ... tion=forum


En nyt ala kiveen naputtamaan mutta, "tuoreimmat viestit" on yhtä kuin "aktiiviset viestiketjut".
Esim. kun lueskelen Kustom Psycles http://www.kustompsycles.com/forum/index.php foorumia niin painan näytä aktiiviset viestiketjut nappia ja olen heti keskustelun ytimessä vaikka en ole sille foorumille edes rekisteröitynyt. Samoin en ole rekisteröitynyt Yksivaihde.net http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/ foorumillekaan mutta heti etusivulla näkyy Tuoreimmat keskustelut ja taas ollaa ytimessä :mrgreen: . Mutta tosiaan kiitos ylläpitäjille hyvästä foorumista :!:

noja
Viestit: 153
Liittynyt: 23 Elo 2010, 06:51
Paikkakunta: Tampere

Re: Näytä aktiiviset viestiketjut

ViestiKirjoittaja noja » 02 Loka 2012, 01:05

Olisko alla olevasta toiselta sivustolta lainatusta keskustelun pätkästä hyötyä tämän näytä aktiiviset viestiketjut probleeman ratkaisussa?

----------------------------------------------------------------------------------
Etusivun näytä aktiiviset viestiketjut "nappi" ei toimi niinkuin ennen... tai eihän se toimi ollenkaan kun meinaa ettei aktiivisia viestiketjuja löydy.

phpBB:n säätäjät olivat suuressa viisaudessaan päättäneet, että uuden version myötä joka alueelta ja ala-alueelta ja sisäalueelta ja vaikka mistä on kiva kytkeä asetus "Näytä aktiiviset viestiketjut" pois päältä, jotta haksu10-nörtti tietämättä moisesta asetuksesta saa googlettaa hiki päässä ja koittaa keksiä miksei näyttäminen toimi. Ja sitten hiki päässä vielä kaikki alueet läpi ja kytkeä yksi kerrallaan päälle tuo hilipilpitin.
On nuo phpBB:n säätäjät sitten viisaita TYHMIÄ viisaita TYHMIÄ viisaita kun tuollaisen muutoksen ovat tehneet!
Nyt ehkä toimii (olisikin varmaan ainoa asia mikä tässä upeassa SURKEESSA upeassa SURKEESSA upeassa bulletinsoftassa toimisi)
-------------------------------------------------------------------------------------


Palaa sivulle “Palautetta sivustosta”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija