Sivu 1/1

Suomen ensimmäinen pyörähotelli ...

Lähetetty: 21 Syys 2019, 20:44
Kirjoittaja wwhv

Re: Suomen ensimmäinen pyörähotelli ...

Lähetetty: 17 Loka 2019, 15:23
Kirjoittaja wwhv
(täällä on karsastettu mun tapaa informoida
pyöräilyyn liittyvistä asioista kun olen laittanut
pelkän linkin. siispä yritän vääntää itsestäni
paremmin _muottiin_ sopivan...)

tässä pyörähotellin hinnasto (kaapattu
Rakennuslehden nettiuutisesta):


Triplan avajaisten myötä avautui myös Suomen ensimmäinen pyörähotelli. Palvelusta vastaavan Vapaus-yrityksen nettisivuilla on julkistettu pyörähotellin hinnat.

Pyörähotellin palveluita myydään pyöräklubin jäsenyytenä. Jäsenyys sisältää käyttöoikeuden erilliselle lukitulle pyöräparkkialueelle sekä pukuhuoneen käytön.

Halvimmillaan jäsenyyden saa 24,50 euron kuukausihinnalla, jos ottaa 12 kuukauden sopimuksen ja maksaa sen kerralla, jolloin vuosi maksaa 295 euroa. Jos valitsee vuoden jäsenyyden kuukausittaisella maksulla, on kuukausihinta 29 euroa kuukaudessa.

Lämpimillä keleillä pyöräileville on tarjolla kuuden kuukauden jäsenyys. Tällöin 210 euron kertamaksulla kuukaudelle tulee hintaa 35 euroa ja kuukausittaisella maksutavalla kuukausihinta on 39 euroa.

Vapaus tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja. Vuoden jäsenyyden ja yhden kausihuollon saa 390 eurolla. Kallein 545 euron All Inclusive -jäsenyys pitää sisällään vuoden klubijäsenyyden, kaksi kausihuoltoa, kaksi pikahuoltoa tai säätöä ja nastarenkaat talveksi.

Pyörähotelli tarjoaa täysin uuden palvelun pääkaupunkiseudun työmatkapyöräilijöille. Kaikilla ei ole työpaikallaan suihkuja tai edes pukuhuonetta. Harvassa työpaikassa on turvallinen pyöräparkki, johon uskaltaa jättää jopa monta tuhatta euroa maksavan työmatkapyörän.