Kälviän 24h -pyöräily

Nojapyörä kuntoilu ja urheilu välineenä. Keskustelua nopeudesta, ajotekniikasta yms. Ja tietenkin nojapyörä vastaan pystypyörä -keskustelu.
Avatar
lowrides
Site Admin
Viestit: 592
Liittynyt: 22 Elo 2007, 21:26
Paikkakunta: Lontoo

Kälviän 24h -pyöräily

ViestiKirjoittaja lowrides » 12 Syys 2007, 20:47

Viime viikonloppuna meitä osallistui kolmen hengen nojapyörä-joukkue Kälviällä järjestettyyn 24 tunnin ajoon. Kyseessä ei siis ollut varsinainen kilpailu, vaikka se välillä sellaiseksi yltyikin. Paikalla oli monen tasoista kuskia, paikallisen osuuspankin joukkueesta lisenssi-ajajiin. Kelit olivat loistavat, satanut ei juuri ollenkaan. Lämpötilakin pysytteli koko vuorokauden plussan puolella :wink:

Suurinta hämmennystä herätti meidän vauhti. Ei ollut montakaan kertaa, kun ensimmäinen kierrokselta palannut pyörä ei olisi ollut nojapyörä. Maantiepyöräilijätkin ihmettelivät, kun ei pysynyt perässä: ei ylä- eikä alamäessä. Tapahtuman loppu puolella sai kuulla jo liioittelua omasta nopeudestaan, mikä oli sinäänsä aika huvittavaa. Mutta voipi olla että Kälviällä on kohta jo useampi nojapyörä, varsinkin kun Tapsakin teki kauppaa omastaan.

Positiivisia kommentteja siis ja jopa yllättävän tietäviä. Huomaa että on näitä netistä käyty katselemassa.

Joitakin kuvia: http://www.lowride.info/gallery/gallery.php
Ehkä syksyinen tunnelma välittyy noista, katsokaa.

Tältä kaudelta taitaa tapahtumat olla ajettu. Ensi vuonna ajetaan sitten toivottavasti jo useammassa. Kälviältä ainakin jäi hyvä maku suuhun!
Kiitos Tapsalle ja Ralfille hyvästä seurasta! Ja erityisesti Tapsalle vieraanvaraisuudestasi!

Palaa sivulle “Nojapyöräily urheiluna”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija