Porukka-ajo nojakeilla - toimiiko peesaus?

Nojapyörä kuntoilu ja urheilu välineenä. Keskustelua nopeudesta, ajotekniikasta yms. Ja tietenkin nojapyörä vastaan pystypyörä -keskustelu.
Avatar
tm
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3004
Liittynyt: 05 Loka 2007, 03:00
Paikkakunta: Nokia

Re: Porukka-ajo nojakeilla - toimiiko peesaus?

ViestiKirjoittaja tm » 17 Elo 2016, 19:03

vaaka kirjoitti:...Sitten olisi sellainen mahdollisuus, että tela lähtisi ensin ja varataan aikaa x kierrokseen ennen kuin muut päästetään matkaan ja kaikille on tunnin kisa. Tela lopettaa ennen kuin muut niin, että kaikki ajavat saman ajan, mutta osin eri aikaan. Voi olla vaikeaa sopia, jos ulkomaisia on mukana.

Menee aika säätämiseksi, en ainakaan heti lämpene tuollaiseen. 200 metrin ja tunnin ajon välissä rata on vapaasti käytettävissä vaikka peesailukokeiluihin, jos niitä ei haluta testailla tunnin ajon aikana. Riippuen tietysti siitä, monelleko tunnin ME-yrittäjälle pitää ensi vuonna varata oma aika :wink: .

vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3069
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Re: Porukka-ajo nojakeilla - toimiiko peesaus?

ViestiKirjoittaja vaaka » 17 Elo 2016, 22:23

Arvasin, ettei aiheuta riemunkiljahduksia kellotuksista vastaavalta :-D Ehkä siksi olisi paiakllaan suorittaa telailu lämmittelynä ennen kisaa, joko 200 m tai 1 h. Ehkä 200 m olisi parempi, kun siihen on hyvä ottaa lämpöä alle ja tunnissa ehtii ähkyyn ilman lisänakkia lähellä aloitusta.


Palaa sivulle “Nojapyöräily urheiluna”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija