Polveen sattuu

Nojapyörä kuntoilu ja urheilu välineenä. Keskustelua nopeudesta, ajotekniikasta yms. Ja tietenkin nojapyörä vastaan pystypyörä -keskustelu.
R.reipas
Viestit: 98
Liittynyt: 27 Marras 2006, 22:47
Paikkakunta: Espoo

Polveen sattuu

ViestiKirjoittaja R.reipas » 24 Helmi 2007, 13:58

Polveen sattuu,miksi. Sain työnantajaltani 50 synttärilahjaksi lahjakortin Helsinkiläiseen hyvään pyöräliikkeeseen, kiva kiva tämä on oikein. Toun lisä likviditeetin turvin päätin parantaa jarrujärjestelmääni vaihdattamalla kelvottomiksi osoittatuneiden Avid BB5 tilalle eteen kunnollisen mehusetin. Takapäästä ei niin väliä sen merkitys kun on jokseenkin hengellinen.Ajoin sitten fujinin helsinkiin kipakassa pakkasessa noin 13 kilsaa tein kaupat niin että tulisin huomenna hakemaan pyöräni. Sit vaan Aritsonaan tuopille juhlan kunniaksi ja bussilla kotiin. Perjantaina lähdin ratsuani noutamaan ilosen odotuksen vallassa. Jarru toimi hienosti pakkasta oli hiukan vähenpi ku eilen, mutta keli oli liukkaanpi hyvästä hiekotuksesta huolimatta. Ajelin kohti Pasilaa ja päätin oikasta ratapihojen läpi sieltä kulkee ihan oikea tie. No tiellä tietty oli juur senverran tuoretta lunta ettei pelottanut kun sitä alla olevaa jäätä ei näkynyt. Lähes kävelyvauhdissa kaaduin hyvin rauhalliseti silleen niiku hidastetussa filmissä oikea jalka maassa. Makasin siinä tiellä polveen sattu oikein aimo lailla jalkani kun vääntyi jllakin ilkeäällä tavalla. Pudistin lumet housuistani jatkaakseni matkaa polvi ei haitannu olenkaan ilosta ajamista. Seuraavana yönä ei tarvinnut aikaa haaskata nukkumiseen juur lainkaan ku sattu melkein joka asennossa. nojakilla pitää nähtävästi kaatua jalat tiukasti polkimilla, klossit tiukalle .
Risto
reippaasti rekkulilla

Avatar
jviirret
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 11895
Liittynyt: 27 Elo 2006, 10:25
Paikkakunta: Raahe

Re: Polveen sattuu

ViestiKirjoittaja jviirret » 24 Helmi 2007, 20:52

R.reipas kirjoitti:nojakilla pitää nähtävästi kaatua jalat tiukasti polkimilla,.


Ja kädet taskussa. Mulla on olkapää vieläkin kipeänä tietyissä asennoissa, kun viime kesänä otin liian kovassa vauhdissa pythonilla kallistumista kädellä vastaan :cry:

Jukka
Riman ali ja suoraa ohi maalin...


Palaa sivulle “Nojapyöräily urheiluna”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija