Centurion Super Le Mans

Täällä nojapyöräilijät voivat keskustella pystypyöräilystä.
hjv1527
Viestit: 53
Liittynyt: 23 Joulu 2016, 14:22

Re: Centurion Super Le Mans

ViestiKirjoittaja hjv1527 » 10 Loka 2018, 12:45

Saukki kirjoitti: Jos ei keskustelu ala pysymään asiallisena, niin sitten toivon, että moderaattorit alkavat jakelemaan banneja häiriköille.


En ota kantaa yksittäistapauksiin, koska kuten aiemmin totesin, en enää (onneksi) näe kaikkia viestejä, joita tälle foorumille kirjoitellaan. Enkä aio niitä myöskään katsoa. -Minulle itselleni riittää hyvin tällainen suodatus.

Tuli kuitenkin mieleen, että sellainen henkilö, joka "eksyy" tälle foorumille uutena, saa aivan väärän kuvan keskustelusta ja koko porukasta, jos viestejä ei moderoida lainkaan. Kun aikoinaan itse lueskelin ensi kertaa vanhempiakin postauksia, sain paljon informaatiota nojapyöristä ja nojapyöräilystä. Se sai pikkuhiljaa innostumaan niin, että nyt ajelen sellaisella. Voi olla kuitenkin, että jos ensimmäisenä olisin törmännyt kaiken maailman pahanolon tai muun mielenliikutuksen aiheuttamiin "oksennuksiin", olisi saattanut foorumin lueskelu lakata siihen. Helposti menee hyvä ja asiallinen foorumi "happameksi", jos niitä ikäviä tapauksia ei voida siivota pois.
-Harri-

Avatar
jviirret
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 11815
Liittynyt: 27 Elo 2006, 10:25
Paikkakunta: Raahe

Re: Centurion Super Le Mans

ViestiKirjoittaja jviirret » 10 Loka 2018, 13:29

Jos skeidaa tulee vain muutamalta nimimerkiltä ja muut tajuaa olla ruokkimatta trolleja niin mitään ongelmia ei tule. Uudet käyttäjät kyllä osaa seuloa sisällön ja yhdestä virheestä oppivat kennelle ei kannata vastata mitään, koska vastaan tulee vain paskaryöppy.

Jos joku haluaa alkaa moderoimaan niin eiköhän ylläpito lisää moderoijia mielellään, minut voi poistaa. Itse näen viestien ja käyttäjien poistamisen vain loputtomana suona. Uutta nimimerrkiä ja viestiä pukkaa niin kauan kuin foorumilta niihin saa vastakaikua. Riittävän epävakaa henkilö kun sattuu kohdille niin homma ei pysy enää pelkästään foorumilla...

Jukka
Riman ali ja suoraa ohi maalin...

Avatar
tm
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2717
Liittynyt: 05 Loka 2007, 03:00
Paikkakunta: Nokia

Re: Centurion Super Le Mans

ViestiKirjoittaja tm » 10 Loka 2018, 19:27

jviirret kirjoitti:...Jos joku haluaa alkaa moderoimaan niin eiköhän ylläpito lisää moderoijia mielellään, minut voi poistaa...

Jukka

Tuossa se ongelma just on: kun ei ole niitä halukkaita. Ehdotuksia hyvistä ”porkkanoista” otetaan vastaan. Mitään huimaa rahallista korvausta kun ei hommasta pystytä maksamaan, ellei laiteta hattua kiertämään...

Avatar
kuparinen
Sisällöntuottajakokelas
Viestit: 381
Liittynyt: 12 Tammi 2010, 23:23
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Centurion Super Le Mans

ViestiKirjoittaja kuparinen » 10 Loka 2018, 21:59

jooseha kirjoitti:Voimansiirrossa olisi ollut (ainoa) vaihtelun mahdollisuus. Yksinkertaisimmillaan etuvaihtajan pois jättö. Et sillä kuitenkaan mitään tee. Ja radikaalimmin sinkulointi tai jopa fiksaus.

Huh! Kun katselen tuon kuvan "maissintähkä"rataspakkaa alkaa polviani kolottaa jo valmiiksi... miksi vaihteet, edellisen vuosisadan suurin keksintö polkupyöriin, pitäisi poistaa? :?: Itselläni on kaikki runkotyypit trikestä maantiepyörään (pl. "vanharouva" veteraaanipyörä) varustettuna mahdollisimman laajalla välitysalueella, maasturin rataspakoilla.


Palaa sivulle “Pystypyöräily”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa