Talven aikana oon vähentänyt lihan syöntiä, eli siirtynty enempi kasvisten syöntiin. Maitotuotteita, lähinnä juustoo, ja jugurttii syön edelleen jamunia sekä kalaa. Sillon tällön oon syöny lihaakin, eli en sylje lihalautaselle jos sitä on tarjolla - penskana opetettiin ett ruoan kanssa ei saa ronklata ja lautanen pitää syödä tyhäksi.
En siis tässäkään asiassa halua ruveta fanaatikoksi, kipinä läks nuorimmasta pojastani joka vaihto kans kasviksiin. Ajatus on enempi egologinen ku oman terveyden kannalta lähtenyt.
Mitään radikaalia en oo kehossa huomannut, toki tuo muutoskaan ei kait oo radikaali kun mm. kala ja munat on ruokavaliossa. Uusimpana kasviksena oon kokeillu linssejä, niistä kait saa valkuaista paremmin ku monista muista kasviksista. Pelkät keitetyt linssit ei kummosilta maistu mutt kun maustoin, voilla, koskenlaskialla, tuoreella tillillä ja/tai pestolla niin hyvin uppoo. Voi käyttää myös kylmänä salatin jatkeena. Varmaan muutkin yrtit sopii, pitää jatkaa maistelua
Petri