Hipsu-sivujen osoite ja s-posti muuttuneet

Onko mielessäsi nojapyöriin tai nojapyöräilyyn liittyvä kysymys? Haluatko kertoa kokemuksistasi? Kirjoita tänne ja saat varmasti vastauksia.
Esko M
Viestit: 185
Liittynyt: 16 Marras 2009, 18:09
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Hipsu-sivujen osoite ja s-posti muuttuneet

Viesti Kirjoittaja Esko M »

EUnet lopettaa toimintansa tammikuun lopussa. Hipparion- ja muut nojapyöräsivuni ovat olleet Personal EUnetissa 15 vuotta, mutta nyt ne piti siirtää Saunalahteen. Uusi linkki sinne on:

http://www.saunalahti.fi/dvinci/

Vähän hankala osoite, mutta Elisa väittää, ettei Saunalahden sivuihin voi kytkeä muuta viestintäviraston rekisteröimää domain-tunnusta. Siirsin kamat sellaisenaan Saunalahteen, vaikka useimmat sivut ovat aika antiikkisia. Suurin osa nojapyörälinkeistä on kuitenkin toimivia. Jotain pientä häikkää voi esiintyä, koska aineisto on yhdistelmä EUnetissa ja Saunalahdessa olleista dokumenteistä.

Myös sähköpostiosoitteeni on muuttunut. Uusina osoitteina voi käyttää kumpaa tahansa:

datavinci@saunalahti.fi
ja
esko.meriluoto@saunalahti.fi


Hipsu Kakkonen on ollut parkissa kellarissa koko lumisen ajan, yli 2 kk. Tämä on toinen talvi 15 vuoden aikana, jolloin en ole yrittänyt ajaa kolmipyörällä. Helsingissä on lunta lähes eniten Suomessa ja sen huomaa. Viime vuoden kilometrit jäivät 4.699 km:iin, siis paljon pienemmäksi kuin edellisinä vuosina. Syynä ei ollut kuuma kesä, vaan sitkeä rakennustyö taloyhtiömme takapihalla. Rakennustyö kesti tammikuun lopusta marraskuun loppuun, vaikka tuloksena oli vain pienehkö 66 m2 vuokra-asunto. Loppusuunnitelmien teko ja rakennustyön valvonta edellyttivät lähes katkeamatonta läsnäoloa enkä oikein päässyt pitemmille lenkeille.

Esko (kolmipyörällä nojaillen 15 vuoden aikana yht. 75.561 km)