Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Keskustelualue kotimaiselle yhdistystoiminnalle.
Avatar
Pastori
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 7042
Liittynyt: 22 Joulu 2007, 16:07
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja Pastori »

lowrides kirjoitti:

-Sunnuntai: Miksi ajamme 12 tuntia?
... 3/4 kovinta kuskia keskeytti kisan jo ennen aikojaan. Tämä tietenkin huonoa sattumaa, mutta voitaisiin myös kyseenalaistaa matkan sopivuus.

Tässä musta tulee myös vastaus tähän kyssäriin. Ei ole helppoa ajaa 6 tai eritoten 12 tuntia ja tuntea omat rajansa. Helposti lähtee liian kovaa ja kisa on sitten siinä tai vaurioittaa itseään.

Kuka tahansa ajaa tunnin - 100 kilometriä tms. mutta kuinka selviää puolesta vuorokaudesta on ihan eri juttu.

Mitä voit syödä ja juoda - kuinka pääsee ongelmien yli. Miten saa nesteen imeytymään jne. Tästä ei tiedä mitään jos ei aja tuota 12 tuntia.

Se kuinka elimistö toimii ja kuinka saa siitä kuntoonsa nähden hyvän on suorituksen onkin se hommeli.

Itsehän mä en tänä vuonna noita alimatkoja ajanut olleskaan - sekin johtuu itsensä tuntemisesta. Vedän liian kovaa - pari kertaa on mennyt juostessa kinttu rikki kun juoksee liian kovaa.

Tässä on tieteskin se pointti minkä Terppa jo nostikin esiin - tulee vertailtua miten on kehittynyt.

Mulla esim. matka on koko ajan pidentynyt. Petrasin ekaa kertaa noin 80 kilometrillä. Ensivuonna ajattelin vähän parantaa taasen - nyt se 300 kolkutti jo tosi lähellä. Kun tsekkasin viestejä niin eemeli vetäisi yli kolmestaa noin 0.4 km paremmalla keskarilla - ja parikyt minsaa lyhemmillä tauoilla.

Tottahan se toki on että hassu lajihan se on. Voisihan se olla brevet tyyppisestä 200 - 400 - 600 kilsaa jota tavoittelee. Mutta kun tällä on aloitettu niin vaikeeta se on vaihtaakaan.

Jos nyt ensivuonna kuiteskin vielä ajetaan tää 12 tuntia että mä saan sen 300 kilsaa puhki?

Avatar
pikametri
Sisällöntuottajakokelas
Viestit: 245
Liittynyt: 18 Syys 2008, 22:09
Paikkakunta: Kangasala

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja pikametri »

Minusta kaikki tunti/6h/12h/xh matkat ovat hyviä. Niissä kaikki pääsee maaliin toisin kuin jos alettaisiin ottamaan aikaa 400km:lle. Lajit ovat reiluja siksikin että ne kestävät kaikilla (kulkuneuvomallista / kuskin kunnosta riippumatta) samaan ajan ja luovat sen vuoksi kaikille lähes samanlaisen haasteen oman kropan kanssa kamppailuun (toiset ovat tietysti hieman enemmän asiaa jo kokeilleet ja osaavat paremmin säädellä voimiaan, ruokailujaan ym...).

Uskon että eri tasoiset pyöräilijät tukevat kisoissa toisiaan. Ainakin minusta on aina yhtä hienoa kun minut ohittaa joku tero mielettömällä vauhdilla ja mutta tiedän että näen sen taas ensi kierroksella, eikä se jää kertaluonteiseksi tapahtumaksi. Uskon että terokin saa siitä edes vähän tavoitteita ja mielekkyyttä ajamiseen että on joku jota ohittaa. Maantiepyöröilyssä käy usein niin että lopulta kun kaikki on ajaneet ohi niin saa ajella aika yksikseen loppupäivän (esim. Pirkanpyöräilyssä).

HP Spirit, Hase Kettwiesel, Hase Pino, Rowing Bike Thys, Pika MBB (omavalmiste), Challenge Hurricane.

Avatar
jooseha
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 5150
Liittynyt: 09 Kesä 2009, 22:43

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja jooseha »

Premnas kirjoitti:

Ai Jooseha on myös tältä suunnalta :o

Käymässä.

Avatar
PW
KOM
Viestit: 17769
Liittynyt: 09 Touko 2009, 21:22
Paikkakunta: Imatra

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja PW »

Hyviä puheita 12h puolesta. Toivottavasti mahollisimman moni mukana ollut osallistuu keskusteluun.
Ehkä minäkin vielä uskallan osallistuu 12h kisaan jos ja kun se pysyy mukana - 300km uupuu miultakin vielä :wink:

Petri

Nojapyöräfoorumi toimii hyvin, aina saa vastauksen vaikkei kysyiskään mitään.

Avatar
tavasti
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2745
Liittynyt: 06 Elo 2007, 10:55
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja tavasti »

pikametri kirjoitti:

Uskon että eri tasoiset pyöräilijät tukevat kisoissa toisiaan.

Etenkin kun peesaaminen on sallittu. Itse ajelin muutaman kovemman peesissä väliin, ja taas välillä ajanut vuorovetoja itseäni pienemmän tuloksen ajaneiden kanssa. Ja olihan tuossa jossain välissä minun ja hillsheadin peesissä premnas lepäilemässä.

Se on sitten hyvä kysymys pitääkö peesaaminen sallia, vai ei.

Edit: ja 300 km puuttuu multakin, ekalla kerralla oli eniten harjoitusta alla, ja silloin tuli paras tulos. Tänä vuonna tuli kokeiltua, että voi sen 12h ajaa treenaamattakin, joten ajan varmasti jatkossakin jos se on.

Ajokkina Nazca Paseo 26/26 ja opeteltavana kiertopalkinto-Python

"... mutta ei se toimi kuoppaisella savisella soratiellä, varsinkaan jyrkässä ylämäessä!"

Avatar
terppa
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3614
Liittynyt: 09 Huhti 2010, 16:02
Paikkakunta: Lahden perämetsä

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja terppa »

Tuossa Nokialta kotiin polkiessa mietin miksi esim. Nokia ja Ratareisi on niin hyviä ja kivoja tapahtumia, ne on molemmat pienimuotoisia ja letkeitä tunnelmaltaan ja porukka on kannustavaa eli ne osallistuvat ihmiset tekee siitä sellaisia kun ne on. Ja perusasiat toimii.

Kilpailu on kivaa mutta edelleenkään ei kiinnosta "hampaat irvessä ja tosissaan" -tapahtumat tai missä on tuhat osallistujaa... vertailuna ratareisi n. 70 osallistujaa joista 10% nojakisteja :mrgreen: meillä 37 mikä on omassa marginaalissaan aika loistava määrä.

Jos 12h kisassa oli 10 osallistujaa ja 6h 17 niin yhteensä se on minusta aika paljon myös sunnuntain osalle, se miksi porukkaa keskeytti olisi mielenkiintoista kuulla mutta villi veikkaus on, että tyypit lähti ajamaan jotain tiettyä tulosta mutta koska keli oli niin raaka niin se vei mehut + psykologinen puoli kun näkee ettei pääse tavoitteeseen niin kannattaako repiä väkisin. itellä helpompaa kun mittari ei oikein toiminut :oops:

jooseha kirjoitti:

Hyvät kisat. Kiitokset vaan järjestäjille ja osallistujille sekä Terpalle kärsivällisyydestä jatkuviin kinnerin lainauspyyntöihin :mrgreen: (Mango näyttää onneksi menneen ettei tule kiusausta) Sunnuntain jätin kisaamatta että ei tarvinnut varmasti turvautua maitojunaan. Siltikin pari pystäriä meni paluumatkalla ohi. Ensimmäinen jo Aurassa ja toinen Turussa :evil: Seuraavalla kerralla väljempi aikataulu itselleni että arvaan ajaa pyhänäkin.

Olis vaan pitänyt tajuta aikaisemmin, että sen säädöt passaa niin olisit kerennyt ajaa enemmän :mrgreen: ensi vuonna ajat 200 metriä ekana tolla ja vaihdetaan sitten chippiä :wink: niin mä kerkeän sen kaksi rykäsyä vielä mikä on riittävästi.

Kukahan muuten on se onnellinen Pirkanmaalla joka kinneröi orannssilla Mangolla? parille ainakin sitä suosittelin, että kannattaa siihen hintaan käydä hakemassa pois.

Nojasyklismiä vuodesta 2010

"Nojapyöräily on parasta mitä voi tehdä housut jalassa mutta kinnerillä voi ajaa myös ilman housuja"

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Avatar
jooseha
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 5150
Liittynyt: 09 Kesä 2009, 22:43

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja jooseha »

terppa kirjoitti:

Olis vaan pitänyt tajuta aikaisemmin, että sen säädöt passaa niin olisit kerennyt ajaa enemmän :mrgreen: ensi vuonna ajat 200 metriä ekana tolla ja vaihdetaan sitten chippiä :wink: niin mä kerkeän sen kaksi rykäsyä vielä mikä on riittävästi.

Kiinni veti :D

TMS
Treenaileva sisällöntuottaja
Viestit: 962
Liittynyt: 17 Kesä 2008, 09:34
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja TMS »

Lauantain konsepti on minusta kyllä varsin kohdallaan, tunnin ajo on eräänlainen käsite ja kyllähän tuo lentävä 200 m on kanssa hyvä kun se puhuttaa senkin takia että samalla tavalla määritetään nämä niin sanotut varsinaiset nopeusennätyksetkin. Lisäksi päivä ei ole liian tiivis ja siellä ehtii tekemään ja juttelemaan kaikenlaista.

Sunnuntain criteriumissa olisi tietysti puolensa, mutta hieman karsastan sitä tuon kolari/kaatumisriskin takia. Riippuu tietysti siitä miten kisa järjestetään. Mutta olen ehdottomasti sitä mieltä että näissä pitkissä matkoissa on paljonkin ideaa. Ne ovat kestävyysurheilua sanan varsinaisessa merkityksessä. Ei niitä voi verrata tunnin ajoon, ne on ihan eri lajeja. On myös kerrankin kivaa ajaa pitkää matkaa vauhdikkaasti suht tasaisella radalla. Meinaan näillä omilla kuntolenkeillä tuppaa olemaan niitä mäkiä ja risteyksiä ja muuta liikennettä joiden takia keskinopeudet jää aika reilusti alemmas kuin Nokialla. On kivaa ajaa kovaa omin voimin pitkäänkin pätkää. 12 h tarkoittaa tietysti pitkää päivää järjestäjille, ajanotolle ja tietysti osallistujillekkin. Se tietysti vaikuttaa osallistumisaktiivisuuteen ainakin pitkämatkalaisilla. Siinä mielessä 6 h on 12 h rinnalla ihan paikallaan.

Näkisin että yleisöryntäystä radalla tuskin tullaan ihan heti näkemään, ajetaan me sitten vaikka takaperin. Kilpailijoita pitäisi olla enemmän jotta asia olisi enemmän esillä, jolloin muutama katsojakin voisi paikalle eksyä.

Ajatus näkyvästä ja reaaliaikaisesta tulostaulusta olisi tietysti hyvä myös kilpailijoiden osalta, ja epäilemättä mahdollisten katsojien osalta lähes välttämätön, ei kai ajamista muuten jaksa katsoa?

Avatar
Mahe
Sisällöntuottaja
Viestit: 1229
Liittynyt: 12 Syys 2008, 08:08

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja Mahe »

Itsehän en ole ikinä osallistunut kuin tunnin ajoon tänä vuonna, joten lienen vähän huono kommentoimaan. Lisäksi minä kuulun siihen porukkaan joka ei kilpailemisesta muutenkaan innostu siinä mielessä että otetaan mittaa muista. Jos ajan jotakuta vastaan niin itseäni. Tästä syystä SM-kisat tapahtuman nimenä on tähän saakka pitänyt minut pois radalta, ja pysyn jatkossakin jos tapahtumaa viedään vakavampaan suuntaan.

Eli yritän tässä sanoa, että minun mielestäni tapahtuman konsepti on nykyisellään hyvä. Pääsee kokeilemaan omia rajojaan suljetulla radalla kaikessa rauhassa, ja samalla tutustuu muihin harrastajiin. Tässä rajojen kokeilemisessa juurikin nuo pitkät matkat puolustaa paikkaansa, samoin 200m, vaikka en itse olekaan siitä kiinnostunut. Jos jotain tiputtaisin pois, se olisi tunnin ajo (ironista sinänsä, koska se on ainoa laji, johon olen itse osallistunut ikinä, ja kivahan sekin oli ajaa :), mutta mitä sen tilalle sitten?

Kilpaileminen ja tuloslistat ovat minulle henkilökohtaisesti sivuseikkoja, vaikka ymmärränkin, että joillekin ne on se kaikkein tärkein motivaattori. Myöskääm en kaipaa yleisöä, vaikka ei siitä haittaakaan ole. Ylipäänsä karsastan ajatusta, että näihin tapahtumiin osallistuessa pitäisi automaattisesti olla jonkunlainen lajin mannekiini ja sirkusapina. Osittain tämä varmaan johtuu siitä että nojakilla saa muutenkin niin paljon huomiota kun on liikenteessä, varsinkin isojen kaupunkien ulkopuolella joka tauolla pääsee jonkun kanssa jutulle. Tällaiselle melko introvertille luonteelle se on välillä raskasta. Tehdään siis tapahtumat osallistujia ajatellen, mutta sillä tavoin avoimina että katsomaan saa tulla, se riittää.

Siitä näkyvästä tulostaulusta olisi kyllä iloa sekä kisaajille että sivusta seuraajille.

12h ajajia taitaa karsia matkan pituuden lisäksi se, että monet joutuu vielä kisan jälkeen matkustamaan kotiin ja rättiväsyneenä autoilu on turvallisuuskysymyskin. Vaan eipä noita voi oikein muussakaan järjestyksessä ajaa, voisi olla "mielenkiintoisia" tuloksia pikamatkoilla, jos 12h ja 6h ajettaisiin lauantaina ja pikamatkat sunnuntaina :D

Markus Heikkilä

Avatar
PW
KOM
Viestit: 17769
Liittynyt: 09 Touko 2009, 21:22
Paikkakunta: Imatra

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja PW »

Osallistujien mielipide taitaa olla yksimielinen: "Ei kehitystä pliis" :mrgreen: Jos vaan poistetaan se SM-kisa nimitys - se taitaa eniten hidastaa osallistuja määrän kasvua. Herättää kyllä suurta ihmetystä ku sanoo jollekin olleensa nojapyörien SM-kisoissa 8)

Petri

Nojapyöräfoorumi toimii hyvin, aina saa vastauksen vaikkei kysyiskään mitään.

Avatar
tavasti
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2745
Liittynyt: 06 Elo 2007, 10:55
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja tavasti »

PW kirjoitti:

Osallistujien mielipide taitaa olla yksimielinen: "Ei kehitystä pliis" :mrgreen: Jos vaan poistetaan se SM-kisa nimitys - se taitaa eniten hidastaa osallistuja määrän kasvua. Herättää kyllä suurta ihmetystä ku sanoo jollekin olleensa nojapyörien SM-kisoissa 8)

Aikalailla näin. Aina sitä saa selitellä, 'pramea nimi, mutta ihan tapaaminen se on'. Mutta sitten joku lowride, mikä halvattu se on? Nojapyörä olisi hyvä olla nimessä.

Jos tapahtumaa haluaisi kasvattaa, niin tiedotusta ja näkyvyyttä pitäisi parantaa. Veikkaan, että Suomessa on vielä paljon nojapyöräilijöitä jotka eivät ole kuulleet koko tapahtumasta tai nojapyöräfoorumista.
Samoin on ihmisiä, jotka eivät tiedä mikä on nojapyörä. Ratareiden näkyvyys on meidän tapahtumaan nähden moninkertainen, vaikka se on järkätty vasta 2 kertaa.

  • Seuraavan tapahtuman aika lyödään lukkoon asap (jahka Teppo saa varmisteltua että radan saa). Tämä on tainnut olla kunnossa ennenkin
  • HETI kun on paikka varma, tehdään facebook-tapahtuma, johon tulee 'alustava ohjelma', joka on siis tämän vuotinen ohjelma.
    Sivun pitää olla sellainen, että sinne pääsee postaamaan muutkin kuin RRFI, muuten se on kuollut. Tietysti kaikki meikäläiset fb-käyttäjät
    ilmottautuvat siihen fb-tapahtumaan mukaan, vaikka olisi tiedossa että samana viikonloppuna on pojan rippijuhlat, serkun häät ja omat hautajaiset.
  • Ne nettisivutkin pitäisi laittaa. Tekniikkaa on turha alkaa hoitaa, ellei ole sisällöntuottajaa (kokeiltu kerran)
  • Mieluusti tarvittaisiin joku kirjoittaja kirjoittamaan jotain yleisartikkelia nojapyörästä TM:n, fillari-lehteen, yhteishyvään, jne
  • Tehdään tapahtumalle vetävä rock-henkinen mainosvideo tämän vuoden kuvamateriaalin pohjalta. Minä tai Yaana, ellei joku muu tarjoudu
  • Tämän vuotisesta kisastakin voisi kirjoittaa artikkelin, ja tarjota lehtiin, vaikka vähän myöhässä onkin. Ensi vuodeksi olisi hyvä olla kirjoittaja valmiiksi,
    joka kirjoittaisi jutun/jutut heti, ja tarjoaisi lehtiin
  • Ennen kisoja lehdistötiedotetta jakoon. Perus-tiedote mitä tapahtuu, ja lisäksi valmis juttukin, jonka joku saattaa julkaista sellaisenaan.

Homma on siis tiedottamista, kirjoittamista, yhteydenottoja. Onko meillä edes joku joka innostuisi tuosta puolesta? Kun henkilö löytyy, ko henkilö hyväksyttää Tepolla mitä tiedotetaan.
Teppo ei kerkee kaikkea, ja nykyisessä järjestävässä porukassa ei ole medianäkyvyydestä ja tiedottamisesta innostunutta. Silloin kun RRFI sivut vielä olivat, ei sinne tullut mitään.

Tepon suunnasta tämä vaatisi tähän väliin sitä, että kopioi tämän mun tekstin omissa nimissään uuteen thrediin 'Nojapyöräilyn SM-kisat 2016 tiedottaja haussa', jotta käy selväksi että järjestäjä haluaa apuja tiedotukseen.
Tietysti muutenkin homman järjestämiseen kannattaa pyytää apuja (edellytyksellä että sitä huolii)

Tai sit me voidaan mennä näin kun on tähän astikkin menty, tää on ihan jees, enkä mä välttämättä tarvi lisää porukkaa.

Ajokkina Nazca Paseo 26/26 ja opeteltavana kiertopalkinto-Python

"... mutta ei se toimi kuoppaisella savisella soratiellä, varsinkaan jyrkässä ylämäessä!"

Avatar
Wacky
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3846
Liittynyt: 14 Heinä 2010, 12:38
Paikkakunta: Helsinki, Vesala

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja Wacky »

PW kirjoitti:

Osallistujien mielipide taitaa olla yksimielinen: "Ei kehitystä pliis" :mrgreen: Jos vaan poistetaan se SM-kisa nimitys - se taitaa eniten hidastaa osallistuja määrän kasvua. Herättää kyllä suurta ihmetystä ku sanoo jollekin olleensa nojapyörien SM-kisoissa 8)

SM-kisa nimitystä ei todellakaan pidä poistaa. Koska muuten meidän lajissa ei ajeta edes SM-tittelistä missään joka laskee lajin arvoa heti.
Se että sunnuntain matkoja ajetaan sen tittelin alla voi olla väärin ja niiden irroittamista SM-kisoista voisi harkita, mutta noita matkoja pääsee ajamaan muissakin tapahtumissa jos haluaa.

tavasti kirjoitti:

Ratareiden näkyvyys on meidän tapahtumaan nähden moninkertainen, vaikka se on järkätty vasta 2 kertaa.

Ratareidellä on näkyvyyttä enemmän koska harrastajia joille se on suunnattuu on monin kerroin enemmän. Ei kaikki maantiepyöräilijätkään tiedä mikä tapahtuma se on jos käyt kysymässä.
Meidän tapahtumaa ei ole koskaan yritetty järjestää niin että maantiepyöriälijöille mainostettaisiin koska se vasta pelottais hitaat nojapyöräilijät pois.

Tärkeää saada yleinen pöhinä päälle LowRide (nimi muutettavissa) tapahtumasta enemmin kuin SM-kisoista koska sinne ei ole nojapyörä osallistumis pakkoa ja taphtumaa voisi hyvin mainostaa enemmän retkipyöräilijöille jotka lähtevät paljon mielemmin mukaan nojapyöräilijöiden kanssa ajamaan ja sen tiimoilla on parempi esitellä pyöriä kuin kisoissa.

Avatar
tavasti
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2745
Liittynyt: 06 Elo 2007, 10:55
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja tavasti »

Wacky kirjoitti:
PW kirjoitti:

Osallistujien mielipide taitaa olla yksimielinen: "Ei kehitystä pliis" :mrgreen: Jos vaan poistetaan se SM-kisa nimitys - se taitaa eniten hidastaa osallistuja määrän kasvua. Herättää kyllä suurta ihmetystä ku sanoo jollekin olleensa nojapyörien SM-kisoissa 8)

SM-kisa nimitystä ei todellakaan pidä poistaa. Koska muuten meidän lajissa ei ajeta edes SM-tittelistä missään joka laskee lajin arvoa heti.

Tuo on varmasti totta oikeasti ja tosissaan kisaaville.

Jos tämä on argumentti, niin kannattaisi jakaa 2 euron mitalit (vai onks ne vielä halvempi mitä jalis-junnuille jaetaan), ja diplomit. Nythän missään ei julisteta, että Tuomo on kattamattomien nojapyörien 12h ajon mestari.
Julkistetaan vaan lista, myöhään ja vaivihkaan. Eli nyt me menetetään ne kisaa karsastavat kun on SM-kisa, mutta ei sitten kuitenkaan saada ' mestari' tuuletusta. Väliinputoajamallia.
Tähän tietty pitäisi olla järjestävää seurakuntaa enemmän. Seremoniamestari laskemaan tulokset & julkistamaan & pitämään palkintojenjakoa.

Tiedän, että ottamalla sukupuoli-ikä-kattamis luokat, melkoinen osa olis mitaleilla, naisista ainakin kaikki. Toisaalta, kisakutsussa voisi ilmoittaa, että luokkia yhdistellään kisan alkaessa niin, että saadaan joka sarjaan vähintään XX osalistujaa.

Wacky kirjoitti:

Se että sunnuntain matkoja ajetaan sen tittelin alla voi olla väärin ja niiden irroittamista SM-kisoista voisi harkita, mutta noita matkoja pääsee ajamaan muissakin tapahtumissa jos haluaa.

Kaikki matkat samalla skemalla, oli se mitä vaan.

Ajokkina Nazca Paseo 26/26 ja opeteltavana kiertopalkinto-Python

"... mutta ei se toimi kuoppaisella savisella soratiellä, varsinkaan jyrkässä ylämäessä!"

Avatar
Wacky
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3846
Liittynyt: 14 Heinä 2010, 12:38
Paikkakunta: Helsinki, Vesala

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja Wacky »

Mun mielestä ei olisi yhtään huono idea että siellä jaettaisiin se kahden euron mitallit tai diplomit ja tulokset pitäisi saada saman päivän aikana joka tarkoittaisi 12h kisan heti perään. Saatais tapahtuman kisa-arvoa nostettua joka voi pelotella jotain pois, mutta heille sopivampi tapahtuma olisikin lowride tapahtumat joita voisi järjestää yhden lisää joka vuosi.
Suosittelisin sullekin sitä taphtumaa enemmin kuin noita kisoja, tavasti.

Avatar
tavasti
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 2745
Liittynyt: 06 Elo 2007, 10:55
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: Nojapyöräilyn SM-kisat 2015 - kehityskeskustelua

Viesti Kirjoittaja tavasti »

Wacky kirjoitti:

Mun mielestä ei olisi yhtään huono idea että siellä jaettaisiin se kahden euron mitallit tai diplomit ja tulokset pitäisi saada saman päivän aikana joka tarkoittaisi 12h kisan heti perään. Saatais tapahtuman kisa-arvoa nostettua joka voi pelotella jotain pois, mutta heille sopivampi tapahtuma olisikin lowride tapahtumat joita voisi järjestää yhden lisää joka vuosi.
Suosittelisin sullekin sitä taphtumaa enemmin kuin noita kisoja, tavasti.

Mulle tää skema on paras ikinä. Parissa-kolmessa lowridessä käynyt, ja ei ne oo silleen kolahtanut. Mä tykkään ajaa, mutta olen paskassa kunnossa. Radalla eri kuntoiset pysyy samassa aikataulussa, ja kaikki saa ajaa sen kun haluaa.
Ja mä pärjään sen kanssa, että tapahtuma on SM-kisat, tai ihan sama vaikka olis universuminmestaruuskisat, ei haittaa mua, mutta tiedän että on muita joita haittaa.

Edit: Sitähän ei kukaan tiedä mikä on suhde kilpailun haluajien ja kilpailun karsastajien välillä. Mulle kelpaa kumpi vaan malli.

Ajokkina Nazca Paseo 26/26 ja opeteltavana kiertopalkinto-Python

"... mutta ei se toimi kuoppaisella savisella soratiellä, varsinkaan jyrkässä ylämäessä!"

Vastaa Viestiin