Veloreality ajettavissa mestaria vastaan

Täällä nojapyöräilijät voivat keskustella pystypyöräilystä.
vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3069
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Veloreality ajettavissa mestaria vastaan

ViestiKirjoittaja vaaka » 08 Heinä 2016, 12:18

Kulma.elisa.fi kertoo tapahtumissa lisää. Hiski ajoi koepätkän 50 s ja mä 1:01. Pätki systeemi ja debuggaus käynnissä, nopeuttavat systeemiä siirtämällä ison määrän dataa siirtolevyltä lokaaliksi. HelTrin jäsen ei saanut pätkinnältä tulosta aikaan, joten jäin moninkertaiselle ratapyöräilyn Suomen mestarille vain. Toistaiseksi. Hiski Kanerva ajoi omalla pyörällään, yleisölle on Bianchi Via Nirone 7 12-50 välityksen ollessa raskain. Mulla pätkinnät käsittääkseni loppuivat vedon ajaksi, mutta monta kertaa lämmitellessä jumi.

Triathlonisti oli lyhyt, kuten minäkin ja hän veti putkelta sekunnin 679 W ja yli 660 W ainakin 5 s, ehkä 10, en laskenut niin tarkkaan. Ajoin vain istuimelta optimoimatta istuimen korkeutta toisin kuin triathlonisti, jolla junnu SM hopea 2 v sitten. Mulla piikkiteho oli 622 W ja luultavasti myös sekunnin kahden luokkaa. Tiedän tuottavani enemmän tehoa putkelta, mutta kun tönkkönä friban jäljiltä heikolla lämmittelyllä aloittaa... Sama meille molemmille, siis vajaalla lämmittelyllä rykäisy. Ei kunnolla pystynyt Shimpan sandaaleilla ja remmeillä pyörittämään, kun kovimmilla tehoilla kengät karkasivat remmeistä, vaikka kuinka kiristi remmejä, joten tekniikasta jouduin tinkimään.

Jos edustajalta ymmärsin oikein hd videoita näyttävää traineria pääsee ajamaan viikon ajan Aleksanterinkatu 19ssä Helsingissä Elisan kulma-nimisessä myymälässä. Trainerin moottori lisää vastusta mäen noustessa ja vaihteita joutuu operoimaan itse. Pyörässä on remmit ja ei lukkoja.

Parhaillekohan kahdelle se oli palkintona Polar 450. Tarkastakaa Elisan sivuilta. Pitänee palata levänneenä ja rykäistä putkeltakin lämmittelyn jälkeen.

Bianchin voimansiirto oli tosi kitkaton Sora takavaihtajalla piikkeihin nähden. Tuliterä pyörä kai vs minun käytettyinä ostettuihin rotiskoihin. Kun osat eivät ole ihmeelliset tuossa pyörässä, piståä miettimään, miten paljon otan pataan oikeasti hyvää pyörää, tai hyvin hoidettua, vastaan.

Lisäys muutama minuutti sitten kävelin ohi ja kuudesosa datan siirrosta puuttui ja hommaa pyörittävä edustaja. Odotelkaa hetki ennen paikalle rynnistämistä.

Toinen lisäys. Elisan sivuilla luki, että palkinto viikon ja kahden päästä nopeimmille jaettuna olikin Polar 450 pyöräilytietokone, eikä 650, joten korjasin sen viestiin. PPS dataa lokaaliksi siirrettäväksi on vain 42,7 gigaa, kun paljon useampi treenipätkävideo kuin ajetaan, on siirrettävänä. Kommentoin Elisan henkilökunnalle, että ehkä me saimme systeemin tökkimään löysän USB kaapelin paluudataliikenteellä, eikä toiseen suuntaan, kun ajoimme niin nopeasti hehe. Edustaja osti uuden USB kaapelin, joka pysyy paikallaan ja ei ratkaissut ongelmaa. Perinteinen tilanne, tehdäänkö tietokoneella, vai onko kiire? Nojailija ja triathlonisti olivat liian liukkaita tietokoneelle. Mikä yllätys reps.

vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3069
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Re: Veloreality ajettavissa mestaria vastaan

ViestiKirjoittaja vaaka » 13 Heinä 2016, 13:27

Kauhea kumin katku tokalla yrityksellä. Laite ei toimi osin runttaavaa tekniikkaa, jota luistavat remmit pakottavat käyttämään, käyttämällä. Heh sainpas kivan kielioppirakenteen aikaan. Tällä painolla ja lyhyillä käsillä on niin etupainoinen vaihteita operoidessa, että pyörä vatkasi sivuttain ja ainakin keventyi perästä. Triathlonisti sanoi ekalla yrityksellä takarenkaan pomppaavaan ilmaan. Pyysin henkilökuntaa kuvaamaan videon ja selvästi kontakti katoaa välillä ja välillä pyörä vikuroi Velorealityn rullalla. En usko ongelmia tulevan, jos pyörä kiinnitettäisiin tiukasti telineeseen. Tietenkin kuvaaja kuvasi niin ylös, että Velorealityn rulla ei näy, vaan ainoastaan sivuttaisliike.

Siitä hetkestä laskien, kun vaihdoin raskaimmalle välitykselle, laskin monella yrityksellä 10 s ajan polkaisuja. En tiedä, kauanko poljin ennen videon aloittamista, mutta tahti saattoi hyytyä loppua kohden. Keskikadenssi videossa 5-15 s kohdalla oli 162, jos oikein laskin. Monta yritystä meni yrittäessäni laskea reaaliajassa polkaisuja kännykän video playeristä reaaliajassa. Saattoi mennä selvästikin pieleen. En pitkään jaksa tuollaista kadenssia pitää yllä 12-50 välityksellä simuloidussa alun 0-3 % laskussa.

Veloreality pyörittää kuskittoman pyörän rengasta eteen alamäessä ja jarruttaa tuntuvasti 5,5 % ylämäessä. Ei hajua jyrkissä nousuissa olevasta vastuksesta ja sähkön kulutuksesta sekä laitteen kuumumisesta ja kestosta pitkän päälle kovilla tehoilla polkiessa.

vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3069
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Re: Veloreality ajettavissa mestaria vastaan

ViestiKirjoittaja vaaka » 17 Heinä 2016, 01:56

Eivät ottaneet yhteyttä, joten tuskinpa voitin ekan viikon palkintotietokonetta.

vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3069
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Re: Veloreality ajettavissa mestaria vastaan

ViestiKirjoittaja vaaka » 25 Heinä 2016, 14:51

Puhuivat paikan päällä, että nopeimpien kesken arpovat tietokoneet ja nettisivuilla lukee edelleen, että kummankin viikon nopeimmalle menee. Kun kysyin parasta aikaa, se oli kuulemma: "Minuutin pintaan". Mulla 1:01. Jaaha...

vaaka
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 3069
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 09:13

Re: Veloreality ajettavissa mestaria vastaan

ViestiKirjoittaja vaaka » 28 Heinä 2016, 12:53

Kaikkea hullua mulle sattuu pyörällä sairaslomatodistuksen saatuani. Pari vuotta sitten tiputin lapun ja samalla reissulla ajoin päivän matkaennätykseni. Tänään lekuri antoi kisaluvan Nokialle ja palatessani kotiin kännykkä pärähti, että keskustaan mars. Aikani oli ensimmäisen viikon nopein, joten Polarin ajotietokoneella varustettuna lähden Nokialle. Koneen hakemisen jälkeen Suuret oluet pienet panimot ja huomenna tulehduslääkekuuri sekä kinesioteippiä selkään niin äkkiä kuin ehtii. Vaivoista huolimatta näyttää aurinkoiselta, joten voittajafiilis 8)


Palaa sivulle “Pystypyöräily”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa