Sähköpyörä ei kulje.

Onko elämässäsi muutakin kuin nojapyöräily?
Härski
Sisällöntuottaja
Viestit: 1323
Liittynyt: 01 Syys 2014, 17:36

Sähköpyörä ei kulje.

Viesti Kirjoittaja Härski »

Alkaa mennä hermo ja uskokin on hiipumaan päin..

Sain eräästä kaupasta käsiini nelisen vuotta vanhan greencyclen 500w 36v sähköjärjestelmän. Systeemi toimi edellisessä fillarissa hienosti ja avusti hienosti 38kmh asti.

Arvelin sitten hyödyntää sarjaa talvipyöräilyssä ja siirsin sarjan mun peruspystäriin, mutta onnistuin testiajoja sählätessä rikkomaan sarjasta näytön. Tilasin sitten kiinasta uuden tismalleen samanlaisen [kt-lcd3] ja asennuksen jälkeen järjestelmä heräsi jälleen henkiin, mutta en saa sitä millään ilveellä avustamaan 25 kmh- kovempaa. Kaikki manuaalit ja netin opetusvideot [ https://www.google.com/url?sa=t&source= ... WKB3aNacJE ] on kelailtu läpi mutta ei tahdo mennä jakeluun mikä mättää. Jotenkin tuntuu että aina raivoisasti kiihdyttämällä moottori avustaa jonnekkin 27 kmh paikkeille, mutta tasaisesti polkien ei hanki mennä edes 24 kmh :?

Onkohan porukassa syvällisempää tietämystä tosta greencyclen sarjasta et pääsis käsiks sihen et mikä tässä nyt mättää? Mitään ohjaimen / moottorin valmistenumeroitahan mulla ei nyt tähän ole laittaa. Moottorissa ei sellaista tainnu edes olla ja ohjain pitäis taas repiä pyörästä irti että sen näkisi..

Toni

Härski
Sisällöntuottaja
Viestit: 1323
Liittynyt: 01 Syys 2014, 17:36

Re: Sähköpyörä ei kulje.

Viesti Kirjoittaja Härski »

.. Kaikki p- puolen arvo on tosiaan siis kokeiltu laidasta laitaan. En nyt ulkoa muista koodeja, mut mageettipulssit 10stä 255n ja nopeustunnistimen arvot 0 sta maksimiin. Samoin ohjaimen pulssimuodot kaikki käyty läpi ja avustustasot pitäisi olla maksimissa ja rajoitin tapissa.. :|

Toni

Avatar
Vilijami
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 5253
Liittynyt: 27 Maalis 2014, 09:19
Paikkakunta: Oulu

Re: Sähköpyörä ei kulje.

Viesti Kirjoittaja Vilijami »

Eihän sähköpyörä saakaan kulkea tuon kovempaa :wink:
Tuntuu vähän siltä, että joko kt-lcd3 on viallinen tai greencycle on tehnyt tahallaan epäsopivuushommelin sarjoihinsa. Kyllä nuo kiinansarjat tähän mennessä on valikoita totelleet. Helposti.

Avatar
Ralii
Sisällöntuottajakokelas
Viestit: 427
Liittynyt: 06 Tammi 2009, 20:14
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Sähköpyörä ei kulje.

Viesti Kirjoittaja Ralii »

Greencyclen sarjathan on monesti jonkun kiinalaisen valmistajan tuotteita uudelleenimettynä. Tongsheng, Bafang, Mxus. Tms. En tiedä auttaisko se et selvittäis ton oikeen brandin ja sitäkautta vois löytyy lisää controlleri ja näyttövaihtoehtoja.

Jos pystyt säätää vanteen kehää ni heitä sinne jotain millä saat sen näyttää pienempää vauhtia.

Controllerin manuaalin lukemalla vois kans selvii et onko siinä joku sisäinen rajoitin joka ylikirjottaa näytön asetuksen. Esim oman fatbiken rajoittimen voi asentaa kiinteeseen arvoon näytöstä riippumatta.

1kw Python sähkötrike | 1kw sähköfatbike | 1kw sähkökinneri

sv
Viestit: 106
Liittynyt: 14 Heinä 2013, 20:10

Re: Sähköpyörä ei kulje.

Viesti Kirjoittaja sv »

Talven ollut katoksessa ulkona,onkohan controlleri saanut kosteutta kun ei virta kulje eteenpäin, kyseessä 500w/48v 22A controlleri.
Onko täällä firmaa mistä vois tilata uuden, Kiinasta tilaaminen on meikäläiselle vähän vaikeaa.

Seppo

E-Cruiser
Treenaileva sisällöntuottaja
Viestit: 684
Liittynyt: 02 Marras 2014, 13:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sähköpyörä ei kulje.

Viesti Kirjoittaja E-Cruiser »

Mulla oli samojen kilkkeiden kanssa päinvastainen ongelma. En saanut reagoimaan mihinkään rajoitusyrityksiin. Yksi kontrolleri paloi noin 15 000km jälkeen ja tilasin vihersykkeliltä uuden. Uuden kanssa toimi aivan kuin vanhankin, eli sait naputella näyttöön ihan mitä nopeuksia huvitti, mutta ei sillä ollut moottorin käytökseen vaikutusta. Reagoiko se samoin sekä tunnistimella että kaasulla? Aika usein rajoitus vaikuttaa ainoastaan tunnistimeen ja kaasu on vapaa.

Vastaa Viestiin