Sunnuntai kuivahiiva on aivan käsittämättömän luotettava hiiva.
Jos vesi ei ole jäässä, niin se on tarpeeksi lämmin ja jos kättä kestää pitää vedessä niin se ei ole liian kuuma.
Halpiskuivahiivoilla on käynyt joskus niin, etteivät ole toimineet tai ovat vaatineet tarkemman lämmön toimiakseen.
Erikoishiivoille (olut, siideri, viini, jne) annetaan aika kapea toimintalämpöikkuna.
Kombuchan scoby ja hapantaikinajuuri eivät tykkää klooratusta hanavedestä, ei ne siihen kuole, toiminta vaan hidastuu huomattavasti. Sunnuntai kuivahiiva viis veisaa kloorivedestä.
Onkohan Sunnutai kuivahiiva Suomen Hiivan tekemää?
(Tämä ei sisältänyt maksettua mainosta, mutta voisin maksusta alkaa kyllä näin hyvää tuotetta mainostamaan.)