Nazca Gaucho 26 ajoon Joensuuhun

Haluatko jakaa Sinun omia kokemuksiasi/näkymyksiäsi nojapyöräilystä?
koiravahti
Viestit: 3
Liittynyt: 09 Elo 2021, 10:39
Paikkakunta: Joensuu

Nazca Gaucho 26 ajoon Joensuuhun

Viesti Kirjoittaja koiravahti »

Kymmenen vuotta se on ollut mielessä. Nojakin hankinta. Jostain Savenmaan trikeistä lähtien sormi on monesti ollut ostonappulan päällä. Mut aina se on sitten jäänyt. Nyt se sitten tapahtui. Pastori on vaivihkaa levittänyt jotain nojakkibakteeria täällä paikallisesti ja radiostakin on kuulunut Nojapyörää keksimässä höpinöitä ja nojapyöräfoorumin myyntipalstaa on tullut seurattua. Tämä pyörä osui kohdalle hinnan ja omien mieltymysten suhteen. Hieno hyvässä kunnossa oleva vähän ajettu Gaucho: viewtopic.php?t=6317

Pyörä vaihtoi viikonloppuna omistajaa, pyörää säädelty ja varustettu itselle sopivaksi ja ekat lyhyet lenkitkin on tullut jo ajeltua. Pystypyöräilijälle on ollut opettelemista että polkimet ei enää löydykkään alapuolelta vaan sieltä kaukaa eestä. Kurveihin pitää ohjata ihan eri tavalla. Ja polkeminenkin on ihan erilaista. Pikkuhiljaa ajamalla oppii pyörän käyttäytymistä ja säädötkin alkavat löytyä kohdalleen. Nyt tuntuu että tästä saattaa tulla pyörä vähän pidemmillekkin retkille!

Liitteet
IMG_20210912_143941.jpg
jori
Pistosuojattu sisällöntuottaja
Viestit: 12462
Liittynyt: 15 Syys 2006, 19:00
Paikkakunta: Tampere, Petsamo

Re: Nazca Gaucho 26 ajoon Joensuuhun

Viesti Kirjoittaja jori »

Onneksi olkoon. :D
Tervetuloa myös Nojapyöräfoorumille. Laita vielä profiiliisi tieto paikkakunnasta, vaikka se näkyy tässä viestissä toki otsikossakin, mutta saatat kirjoittaa vielä muihinkin ketjuihin, joissa se ei näy. :)

Profiilia pääsee muuttamaan tuolta oikeasta yläreunasta nimierkkiäsi klikkaamalla. Siellä on otsikkona "Käyttäjätunnus:" ja nimimerkkisi ja sen perässä "Muuta tietoja".

Jori

On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma

ajarmala
Sisällöntuottaja
Viestit: 1697
Liittynyt: 10 Heinä 2009, 00:17
Paikkakunta: Nummela, Vihti
Viesti:

Re: Nazca Gaucho 26 ajoon Joensuuhun

Viesti Kirjoittaja ajarmala »

koiravahti kirjoitti: 12 Syys 2021, 17:40

Kymmenen vuotta se on ollut mielessä. Nojakin hankinta.

Onnittelut! MInulla ei tosin kestänyt aikoinaan kuin kaksi vuotta ostaa edelleenkin omistamani midracer. Kivoja kilometrejä odotettavissa. Hip!

koiravahti kirjoitti: 12 Syys 2021, 17:40

Pystypyöräilijälle on ollut opettelemista että polkimet ei enää löydykkään alapuolelta vaan sieltä kaukaa eestä. Kurveihin pitää ohjata ihan eri tavalla. Ja polkeminenkin on ihan erilaista. Nyt tuntuu että tästä saattaa tulla pyörä vähän pidemmillekkin retkille!

Siellä ne jalat ovat edelleen vanhassa paikassa, lonkasta alaspäin - tai eteen... Kurvailu on parasta mitä tiedän. Polkemisessa muista pyöritys ja kuopaisu, nojaa rauhassa taaksepäin ja hymyile. Minusta pidemmät retket ovat mahdollisia vain nojapyörillä - pystypyörillä ajaessa aina joku paikka tulee kipeäksi.

--
T. Ari
Helkama Kulkuri 14 (1990), Performer Agenda (2009), Insera Reflex (2010), Milan SL (2012), Yosemite 20" Folding (2014), Rossano cyclocross (2018)

Vastaa Viestiin