Nojapyöräfoorumin toiminnan periaatteet

Onko mielessäsi nojapyöriin tai nojapyöräilyyn liittyvä kysymys? Haluatko kertoa kokemuksistasi? Kirjoita tänne ja saat varmasti vastauksia.
Avatar
lowrides
Site Admin
Viestit: 592
Liittynyt: 22 Elo 2007, 21:26
Paikkakunta: Lontoo

Nojapyöräfoorumin toiminnan periaatteet

Viesti Kirjoittaja lowrides »

Tervetuloa keskustelemaan Nojapyöräfoorumille!

Alla on listattu muutamia ohjeita, joita noudattamalla keskustelu sujuu paremmin ja sitä on mukavampi lukea:

  1. Lue aina mistä asiasta viestiketjussa on kyse.

  2. Pyritään pitämään keskustelu keskusteluna, ei väittelynä.

  3. Viestiketjut eivät aina tahdo pysyä aiheessa, mutta pyritään kuitenkin siihen. Mielenkiintoisesta keskustelun haarasta voi aloittaa uuden viestiketjun.

  4. Kannanottoja, mielipiteitä ja muita näkemyksiä on mielenkiintoisempaa lukea jos ne ovat perusteltuja.

  5. Kunnioita keskustelutovereitasi ja heidän näkemyksiään. Nojapyöräilijät ovat värikästä porukkaa - muista tämä!

  6. Keskustelun ydin on monesti omien kokemuksien jakaminen. Asiat kannattaakin yleensä esittää omina kokemuksina eikä yleisinä totuuksina.

  7. Moderaattoreilla on oikeus poistaa, lukita, siirtää tai valikoida käsistä karanneita viestiketjuja, jos ne luovat huonoa ilmapiiriä tai ovat asiattomia.

  8. Ylläpitäjillä on oikeus asettaa käyttäjiä porttikieltoon tarvittaessa.

Sääntöjä ei tarvitse opetella ulkoa tai yrittää muistaa joka viestissä - yleensä innokas suhtautuminen aiheeseen ja keskustelun käyminen positiivisessa hengessä riittävät pitämään foorumin Suomen nojapyöräilijöiden kohtaamispaikkana numero 1.

Tavataan rivien välissä!

Terveisin,

Ylläpito

Yhteisön tapaamiset

Nojapyöräfoorumin väki tapaa vuosittain kolmessa säännöllisesti järjestettävässä tapahtumassa.

Lowride: Pitkä viikonloppu kotimaassa, jonka aikana majoitutaan yhdessä paikassa tehden sieltä päiväretkiä ryhmäsäs ajaen ympäristöön paikalliseen pyöräilykulttuuriin ja nähtävyyksiin tutustuen. Mielellään koko porukka majoittuu samassa paikassa, iltaisin vapaamuotoista yhdessäoloa pyörien koeajon & erilaisten kisailujen merkeissä. Järjestäjä varaa majoitukset ja suunnittelee reitin.

Ecotrip: Muutaman päivän reissu mahdollisesti ulkomaille, jonka aikana ajetaan ryhmässä ennalta suunniteltu reitti majoittuen joka ilta eri paikassa. Järjestäjä varaa majoitukset ja suunnittelee reitin.

SM-kisat: Suljetulla radalla järjestettävät kilpailut, jossa virallinen ajanotto ja tuloslaskenta. Lajit voivat vaihdella, mutta yleensä ainakin pikamatka + lyhyt aika-ajo + pitkä maratonkilpailu (6h+).

Alueelliset kokoontumiset: Vapaamuotoisia päivä/iltakokoontumisia ennakkoon suunnitellulla ohjelmalla tai muuten vaan, tiedotus tällä foorumilla & tarvittaessa muilla viestimillä (Whatsapp jne.)

Toki jokainen järjestäjä tekee omannäköisensä tapahtuman, mutta suunnilleen tuollaisilla reunaehdoilla näitä on nyt useampi vuosi pyöritetty.

Markus Heikkilä