Parhaat Kommentit

Onko mielessäsi nojapyöriin tai nojapyöräilyyn liittyvä kysymys? Haluatko kertoa kokemuksistasi? Kirjoita tänne ja saat varmasti vastauksia.
JTK
Viestit: 34
Liittynyt: 26 Kesä 2011, 22:02
Paikkakunta: Helsinki

Re: Parhaat Kommentit

Viesti Kirjoittaja JTK »

Tänään tuli vastaan 4 kpl n. 8-10 vuotiasta poikaa maastopyörillä. Jos en väärin kuullut kun menin ohi, kutsuivat trikeäni crazy mobiiliksi.

Performer JC 70 (2011 ->), ICE Sprint X (2021 ->)

Anni
Viestit: 80
Liittynyt: 30 Heinä 2016, 22:55

Re: Parhaat Kommentit

Viesti Kirjoittaja Anni »

Olen nyt päässyt kaksipyöräiselläni keräämään huomiota, ja kun pyöräily ei lähtenyt heti ihan sujumaan, vaan kaaduin pitkään jokaisella lenkillä vähintään kerran. Polkaisin sitten ekan kerran töihin (42 km) ja ajattelin jo että jes, tällä lenkillä en kaatunut. Kunnes sitten työpaikan pihaan tullessa kaaduin, kun en saanutkaan otetta maasta. Sain kuulla kommentin, että ”pitäis sunkin ostaa ihan oikea pyörä”.

Tänään käytin pyörää huollossa, jossa sai tosissaan nauraa. Yksi myyjä tuli kysymään ”onko tuo nojapyörä sun?” Oli ilmeisesti haaveillut nojapyörästä, ja kinneristä, muttei ollut vielä päässyt edes testaamaan. No, pyörän vaihteita säädettiin, jonka jälkeen huoltomies ja tuo myyjä aikoivat mennä ulos testiajolle. Menin hetken päästä perässä, ja totesivat että ”ehkä sä kuitenkin testaat”. Myyjä sanoi huoltomiehen puhuneen että ”oh fuck oh fuck” kun istahti pyörän päälle. Myyjäkin halusi testata, pidimme huoltomiehen kanssa pyörää pystyssä, myyjä istahti, ja totesi että ”tässä on tavallaan ihan rento asento”. Ei uskaltanut kuitenkaan polkaista. :D

Härmäpyörä 2013 muutaman kuukauden
ICE Adventure 12.8.2016 ->
Nazca Paseo 13.9.2021 ->

Vastaa Viestiin