MYYTY Performer sähkönojapyörä

Nojapyörien kauppapaikka.
Valdor
Viestit: 15
Liittynyt: 27 Heinä 2013, 12:43
Paikkakunta: Espoo

MYYTY Performer sähkönojapyörä

Viesti Kirjoittaja Valdor »

Myynnissä sähköiseksi konvertoitu Performer-nojapyörä. Olen pyörän toinen omistaja. Pyörää on täysjousitettu hiilikuitukomposiittihaarukalla. Jarruina hydrauliset Magura HS33 -vannejarrut. Tällä hetkellä pyörässä on 1x7-vaihteisto, mutta kolmivaihteinen etuvaihtaja löytyy ja lisää eturattaita asentamalla tämä on helppo muuttaa 2/3x7-vaihteiseksi. Hyvän muotoinen penkki ja tiller-tyyppinen ohjaamo takaavat mukavan ajokokemuksen. Kumit Schwalbe Big Apple / Big Ben. Nykyisellään asetukset 180cm ajajalle.

Pyörän kunto on yleisesti hyvä, mutta sähköistyksessä on muutamia huomautuksen arvoisia asioita. Akulle ei ole erillistä kiinnitystä runkoon, vaan se on sijoitettu toiseen tarakkalaukkuun. Tämä ei ole painopisteen kannalta optimaalinen sijoittelu, mutta on toiminut kuitenkin OK omassa käytössä. Nykyisellä akulla (LiFePO4, 36V, 10Ah) ajaa yhdellä latauksella ja keskitason avustuksella vain noin 35 km (testattu tänä kesänä työmatkakäytössä). Mukaan tulee myös 10Ah Li-Ion akku, joka on ollut käyttämättä pari vuotta. Tämän käyttämättömän akun kunnosta ei tietoa, ja sen liittimet eroavat mukana tulevan akkulaturin liittimistä. Siihen pitäisi siis kolvata uudet liittimet jotta tämän akun saisi käyttöön. Lisäksi pienenä vikana keskusyksikön sisältävästä satulalaukusta on vetoketju rikki, tällä hetkellä korjattu teipillä.

Pyörä sijaitsee Helsingissä (Laakso) jossa onnistuu myös koeajo.

Hintapyyntöä on vaikea arvioida sähköistykseen liittyvien puutteiden vuoksi, mutta laitetaan alkuun hintapyynnöksi 750 -> 600 MYYTY.
Jos hinta tuntuu liian korkealta siitä voidaan varmasti neuvotella.

Yhteydenotot nollaneljänolla-5540188 tai joona(piste)kontula(at)gmail(piste)com

Kuvia: https://photos.app.goo.gl/HKCK6intqBVWkf3n8

DSC_0541.JPG
Viimeksi muokannut Valdor, 07 Kesä 2023, 11:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Valdor
Viestit: 15
Liittynyt: 27 Heinä 2013, 12:43
Paikkakunta: Espoo

Re: Performer sähkönojapyörä

Viesti Kirjoittaja Valdor »

Hintaa laskettu.

Vastaa Viestiin