Sivu 1/1

Alastaron Juhannuspolkaisu hakee pääjärjestäjää

Lähetetty: 18 Tammi 2023, 19:01
Kirjoittaja Mahe

Haluatko mainetta, ystäviä ja vaikutusvaltaa? Huvittaisiko viettää vähän erilainen juhannus lupsakassa seurassa?

Tule järjestämään Alastaron Juhannuspolkaisua!

Juhannuspolkaisu järjestetään Alastarolla taas tulevana juhannuksena 24.-25.6.2023.

Johtuen allekirjoittaneen muista kiireistä, tapahtuma kuitenkin tarvitsee uuden pääjännärin eikä lisäkädet olisi muutenkaan pahitteeksi myös paikan päällä. Aion siis tänä vuonna seurata sivusta ja tapahtumaan osallistuminenkin on hiukan epävarmaa. Jonkun Muun (TM) pitäisi siis ottaa päävastuu järjestelyistä.

Tehtävä edellyttää lähinnä tapahtuman ennakkomainontaa ja lähempänä tapahtumaa pitää jakaa tehtävät ja mahdoliset varsteiden hankinnat järjestelyporukan kesken. Ei siis kovin raskas nakki, jos on yhtään kiinnostusta tapahtumaa kohtaan, vanhaa järjestäjäkokemusta ei välttämättä tarvita.

Käytänössä Juhannuspolkaisu on järjestetty hyvin kevyellä organisaatiolla. Ennakkojärjestelyihin ovat osallistuneet meidän perheen lisäksi tm, takakeno ja Samuel ja viime vuonna myös Kristian sekä hänen designer-tuttavansa mainosten muodossa.

Itse tapahtumassa näiden lisäksi varikkopäivystystä ja ratajärjestelyjen rakentamsita & purkamista ajamisen ohessa ovat hoidelleen premnas, Nixor ja takakeno.

Ratavuokran ja rahaliikenteen on hoitanut RRF:n tilin kautta tm, ja näin tulee tapahtumaan tänäkin vuonna. Radan saanti Juhannukseksi 2023 on jo varmistettu Alastarolta.

Tapahtumalla on oma Facebook-sivu jonka kautta pääosa mainonnasta on aikaisemmin tapahtunut, sekä oma ilmoittautumissivusto DownToMeet-palvelussa. Oikeudet Facebook-sivun muokkaamiseen ja hallintaan saa minulta, samoin DTM:n ylläpito-oikeudet. Ilmoittautumissivun pohja on jo valmiina ja julkaistaan lähiaikoina, ja minä voin hoitaa myös ensimmäiset ilmoitukset Facebookiin. Uusiakin avauksia mainostuksen suhteen saa keksiä, tässä on hyvä tilaisuus kokeilla kaikenlaista.

Toisin sanoen järjestelyt on pantu hyvälle alulle, nyt tarvitaan vaan joku viemään ne loppuun ja huolehtimaan tapahtuman jatkuvuudesta.

Vastaan kysymyksiin mielelläni ja minulta saa edellisvuosien dokumentit, joista saa hyvän pohjan tälle vuodelle.

Kysymykset ja ilmottautumiset tähän ketjuun tai yksityisviestillä jos ujostuttaa.


Re: Alastaron Juhannuspolkaisu hakee pääjärjestäjää

Lähetetty: 18 Tammi 2023, 19:12
Kirjoittaja tm
Mahe kirjoitti: 18 Tammi 2023, 19:01

...Jonkun Muun (TM) pitäisi siis ottaa päävastuu järjestelyistä...

Ja lukijoille tiedoksi, että tuo "TM" ei tarkoita tässä meikäläistä :lol: .

EDIT: tapahtuman viestiketju avattu: viewtopic.php?p=156992#p156992


Re: Alastaron Juhannuspolkaisu hakee pääjärjestäjää

Lähetetty: 06 Helmi 2023, 18:10
Kirjoittaja tavasti

En pääjärjestäjäksi lupaudu, mutta kyllä mä mukana voin olla tekemässä.