Aromivahvenne tuokin.
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikk ... odit/e635/
Haudutuspata/multicooker
- janx
- Pistosuojattu sisällöntuottaja
- Viestit: 5782
- Liittynyt: 24 Elo 2008, 11:33
- Paikkakunta: Pohjois-Helsinki
- Viesti:
Re: Haudutuspata/multicooker
"The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and ride." -janx (Kotisivut)
CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) & Spectri (03/19-)
Keskustelukanavat - #recumbents:matrix.org ja #nojapyorat:matrix.org
- janx
- Pistosuojattu sisällöntuottaja
- Viestit: 5782
- Liittynyt: 24 Elo 2008, 11:33
- Paikkakunta: Pohjois-Helsinki
- Viesti:
Re: Haudutuspata/multicooker
Keksin oivan tavan saada polttoainerisottoon lisää makua. Teen aika usein höyrytettyjä pakastevihanneksia (parsakaali, porkkana, maissi tms.) ja jonkun makkaran tai nakin nakkaan pakasteesta pönttöön. Pohjalle 4 desiä vettä.
Tästä höyrytyksen vedestä teinkin tällä kertaa risoton pohjan. Oli lisämakua, vaikka laitoin kanaliemijauhetta vain yhden lusikan. ![]()
"The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and ride." -janx (Kotisivut)
CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) & Spectri (03/19-)
Keskustelukanavat - #recumbents:matrix.org ja #nojapyorat:matrix.org
-
jori
- Pistosuojattu sisällöntuottaja
- Viestit: 14339
- Liittynyt: 15 Syys 2006, 19:00
- Paikkakunta: Tampere, Petsamo
Re: Haudutuspata/multicooker
Minulta ei onnistuisi. Parsakaalinkeitinveden juon aina itse ensimmäisenä. Sehän on ihan parasta sellaisenaan. Voi tietysti toimia risottoonkin... jos jää. ![]()
Jori
On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma