Aromivahvenne tuokin.
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikk ... odit/e635/
Haudutuspata/multicooker
- janx
- Pistosuojattu sisällöntuottaja
- Viestit: 5784
- Liittynyt: 24 Elo 2008, 11:33
- Paikkakunta: Pohjois-Helsinki
- Viesti:
Re: Haudutuspata/multicooker
"The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and ride." -janx (Kotisivut)
CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) & Spectri (03/19-)
Keskustelukanavat - #recumbents:matrix.org ja #nojapyorat:matrix.org
- janx
- Pistosuojattu sisällöntuottaja
- Viestit: 5784
- Liittynyt: 24 Elo 2008, 11:33
- Paikkakunta: Pohjois-Helsinki
- Viesti:
Re: Haudutuspata/multicooker
Keksin oivan tavan saada polttoainerisottoon lisää makua. Teen aika usein höyrytettyjä pakastevihanneksia (parsakaali, porkkana, maissi tms.) ja jonkun makkaran tai nakin nakkaan pakasteesta pönttöön. Pohjalle 4 desiä vettä.
Tästä höyrytyksen vedestä teinkin tällä kertaa risoton pohjan. Oli lisämakua, vaikka laitoin kanaliemijauhetta vain yhden lusikan. ![]()
"The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and ride." -janx (Kotisivut)
CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) & Spectri (03/19-)
Keskustelukanavat - #recumbents:matrix.org ja #nojapyorat:matrix.org
-
jori
- Pistosuojattu sisällöntuottaja
- Viestit: 14344
- Liittynyt: 15 Syys 2006, 19:00
- Paikkakunta: Tampere, Petsamo
Re: Haudutuspata/multicooker
Minulta ei onnistuisi. Parsakaalinkeitinveden juon aina itse ensimmäisenä. Sehän on ihan parasta sellaisenaan. Voi tietysti toimia risottoonkin... jos jää. ![]()
Jori
On se kumma hyypiö tämä ihminen.
Kun kerran omaksuu tietyn käsityksen ja asenteen jostain asiasta, tulee aivan kuuroksi ja sokeaksi todisteille, jotka kumoaisivat nuo käsitykset, ja varsinkin unohtaa ne. - Sakari Holma
- Vilijami
- Pistosuojattu sisällöntuottaja
- Viestit: 7709
- Liittynyt: 27 Maalis 2014, 09:19
- Paikkakunta: Oulu
Re: Haudutuspata/multicooker
Kun ei meinaa muuten tulla tarpeeksi mikromuoveja, niin aattelin kokeilla sous vide menetelmää. Lämmitin veden 85 asteiseksi, possun ulkofile kyytiin ja sitten lieden lämpimänäpitotoiminto päälle. Veden lämpö laski aluksi 72 asteeseen ja on vähitellen noussut 5 tunnin aikana 79 asteeseen. Jos vielä pari tuntia pitäis ja pikajäähdyttäis kylmässä vedessä. Yöksi jääkaappiin ja huomenna paistaa pintoihin värin. Saa nähdä onko hyvä. En oo ikinä maistanut sous vide lihaa.